- Tidspunktet er litt tilfeldig. Jeg ble kontaktet av firmaet på tampen av min foreldrepermisjon sommeren 2023. Slike prosesser tar fort tid, og med tre måneders oppsigelsestid ble oppstart 1. februar naturlig, sier Bergsland.

Etter tolv år i Wikborg Rein får hun partnerstatus i Bull: - De virker å ha knekt koden

- Jeg anser den høye kvinneandelen i firmaet som svært positiv, sier Mira Levánd Bergsland, som mener Bull vet hvordan man utvikler og beholder kvinnelige talenter.

Publisert Sist oppdatert

I forrige uke tiltrådte Mira Levánd Bergsland som partner i Bull. Hun ble med det en del av firmaets team for restrukturering og insolvens, og bringer med seg over ti års erfaring innenfor fagfeltet.

Erfaringen har hun fortrinnsvis opparbeidet seg i Wikborg Rein. Hun begynte i firmaet etter fullført utdanning i 2012, og har, foruten et opphold som dommerfullmektig i Oslo tingrett, vært i firmaet frem til nå.

- Jeg har bare gode ord å si om Wikborg Rein, og jeg ser tilbake på nesten tolv år med utfordrende saker og veldig flinke kollegaer, sier hun til Advokatbladet.

Liker podkasten

Bulls store insolvensavdeling, og opplevelsen av sterk satsning på området, var særlig forlokkende for Bergsland.

- Vi har en stor insolvensavdeling, og jeg opplevde, og opplever, at insolvens og konkurs er satsningsområder for firmaet. Samtidig virket Bull som et veldig fint og hyggelig sted å jobbe, med masse flinke folk, sier hun.

- I tillegg anser jeg den høye kvinneandelen på senior- og partnernivå, og ellers i firmaet, som svært positiv. Bull virker langt på vei å ha knekt koden hva gjelder å utvikle og å holde på de kvinnelige talentene. Tiltak som for eksempel «Null Bull§hit»-podkasten, er et godt eksempel. Dette gjorde meg tidlig oppmerksom på firmaet, sier hun.

Ikke viktig å bli partner

- Du blir også partner i Bull, var det viktig for deg?

- Det har aldri vært viktig for meg å være partner - i noe advokatfirma. Jeg har aldri hatt noen konkret plan om dette.

- Men jeg liker å jobbe, og jeg synes insolvens er gøy. Det at jeg etter mange år i bransjen har havnet i denne posisjonen, er nok derfor heller en naturlig utvikling. Det er viktigere for meg å være god i faget, enn å sitte på toppen, sier hun.

- En av de ledende yngre advokatene på feltet

Kristoffer Aasebø, partner og leder av faggruppen for insolvens, restrukturering og konkurs i Bull, er godt fornøyd med tilskuddet.

- Mira er en av de ledende yngre advokatene innenfor insolvensfeltet og har allerede opparbeidet seg stor anerkjennelse i bransjen og respekt blant kolleger. Hun vil gjøre oss enda bedre rustet til å bistå i komplekse restruktureringer, samt at vi utvider tjenestetilbudet vårt til banker og finansinstitusjoner, sier han i en pressemelding.

- Dessuten bringer hun bringer med seg kompetanse innenfor fast eiendom. Her har hun jobbet med både eiendomsrettslige problemstillinger og eiendomstransaksjoner. Dette kommer godt med, sier Aasebø.

 

Powered by Labrador CMS