Harald Strømstad.

Går fra DLA Piper til Bull

Bull var blant de ti advokatfirmaene som vokste mest i fjor. Nå styrker firmaet seg ytterligere med en ny partner på tvist og prosedyre.

Publisert

I over 25 år har Harald Strømstad arbeidet med prosedyre og tvisteløsning. De siste ni av dem som partner i DLA Piper. Nå venter nye utfordringer som partner i et annet firma.

- Vi har en jevn økning av oppdrag som krever både fagkunnskap og gode evner til å gi strategiske råd til våre klienter, sier leder for Bulls avdeling for tvisteløsning og prosedyre, Klemet Gaski, i en pressemelding.

- Haralds ekspertise og hans personlige egenskaper passer godt inn i Bulls kultur, og vi vet dette blir til glede for våre klienter.

- Meget sterk på både det kommersielle og det relasjonelle

Før Strømstad kom til DLA Piper i 2014, jobbet han i Torkildsen & Co. Her startet han som advokatfullmektig i 1997 og avanserte til partner i 2005.

I tillegg til å spesialisere seg innenfor tvist og prosedyre, har han også arbeidet mye med eiendom.

«Harald har bistått i kompliserte tvister innenfor en rekke rettsområder, og har omfattende erfaring med prosesser for alminnelige domstoler og voldgiftsretten», skriver Bull.

- Vi ser veldig frem til å få med Harald som partner og kollega hos oss. Jeg opplever ham som meget sterk både på det kommersielle og det relasjonelle planet, sier daglig leder, Tine Wærsten.

Vil bidra til videreutvikling av Bull

De siste årene har Bull vokst mye. Fra 2021 til 2022 økte omsetningen med ti prosent, og Bull var med det blant de ti advokatfirmaene som økte mest i Norge i fjor.

«Fremover er et av målene å jobbe ytterligere for å forsterke de fagområdene vi har, og de arbeidsformene vi er gode på», skriver firmaet.

Med Strømstads overgang, teller Bulls tvisteløsningsgruppe 14 partnere.

- Jeg har fulgt Bulls utvikling de siste årene. Både firmaprofilen og menneskene som jobber der viser tydelig at dette er et firma med mye kompetanse og stort engasjement for arbeidet de gjør. Jeg gleder meg til å bli en del av dette fremover og bidra til videreutvikling av Bull til glede for våre klienter, sier han.

Powered by Labrador CMS