Moderne fasade: Eneboligen i Sandviken i Bergen er ikledd et modernistisk preg med en blanding av glass, tre og betong.

ANNONSE:

Arvid valgte boligheis og økte verdien på huset

Med ryggen mot en fjellside og panoramautsikt over Sandviken i Bergen, har tømrer Arvid Rikstad bygd en perle av en enebolig med takterrasse, og boligheis fra Cibes i tidløst design. Dette øker både verdi, levetid og boligens bruksområde.

– Cibes var veldig imøtekommende da vi begynte å se etter leverandører av boligheis. De innfridde alle ønsker vi hadde, forteller Arvid Rikstad.

I 38 år har han selv spilt en viktig rolle i å hjelpe mennesker med å lage og bygge sitt hjem. Mange år med innsikt i drømmer, behov og trender gir en god pekepinn på hva man selv ønsker seg i sitt boligprosjekt når man skal bygge. 

Resultatet er en fantastisk enebolig i Sandviken i Bergen med takterrasse i hele øverste etasje, og en utsikt som ikke kan beskrives – kun oppleves. 

Se video av huset og heisen her! Foto: Cibes Lift Norge - film.MP4

Boblebad og badstu inviterer inn til avslappende opplevelser, og hverdagen kan enkelt fylles med følelsen av luksus. Eneboligen består av tre etasjer, og allerede i utformingen av huset var Arvid klar på at det var essensielt å få inn en boligheis- og av mange grunner.

Les også: Se våre boligheiser her

- Bor oss inn i alderdommen

-Hovedgrunnene til at vi valgte boligheis var for å kunne bo oss inn i alderdommen og fremtidssikre huset. I tillegg ønsket vi å tilrettelegge bedre for min bror som sitter i rullestol. Jeg har sett hvilke behov han har når han skal bevege seg rundt på steder i samfunnet. Det var derfor viktig å tilrettelegge for hans behov når han besøker huset vårt.

Les også: Se fra-pris på boligheis

Huset her avbildet ovenfra. Badstue, boblebad og flislagt gulv er noe av det man kan nyte når man tar boligheisen opp til takterrassen.

Les også: Design din egen boligheis

Arvid utdyper videre:

-I tillegg så fikk jeg mulighet til å bygge et hus her i Sandviken på en plassering med fantastisk utsikt. Da måtte huset ha en takterrasse for å utnytte utsikten til det fulle, og da falt det seg helt naturlig å se etter en boligheis som kunne gå hele veien opp. Da fant jeg et flott produkt fra Cibes, som var akkurat det jeg trengte.

Fornøyd kunde: Arvid Rikstad her sammen med Svein-Roger Olsen, salgsansvarlig for privatmarkedet hos Cibes foran huset i Sandviken i Bergen.
Fjell og fjord: Fra takterrassen har Arvid Rikstad en helt fantastisk utsikt over fjorden som kan nytes både dag og natt.

Boligheisen øker verdien på boligen

Arvid Rikstad har valgt å innrede det nye huset med en gjennomgående stil. Alt henger sammen i et tidløst, moderne og maskulint uttrykk. Kremhvite vegger med sorte detaljer skaper et kontrastfylt uttrykk som elegant flyter over i et mørkt kjøkken.

LED-stripe: Boligheisen er godt opplyst av dagslys på dagen, og med en delikat LED-stripe når det mørkner på kveldstid.
Gjennomgående design: Boligheisens detaljer henger godt sammen med det generelle uttrykket ellers i huset.
Naturlig lys: Boligheisen har tak med lysspredningsplate som gir opplevelsen av komfortabelt dagslys. Perfekt når man skal speile seg eller tar på morgenen.

Detaljene på boligheisen er inget unntak fra designtanken; den består av panelvegger, rammeverk og kontrollpanel som alle er ikledd en elegant tone av granitt. 

Taket i boligheisen skaper inntrykket av naturlig dagslys, og på kortveggen kan man speile seg i et heldekkende speil. Det ser kostbart ut, men Arvid mener bildet er større.

-Det er ingen grunn til å ikke velge boligheis med hensyn til kostnad. Det er heller motsatt – det øker jo både bruksverdien og den økonomiske verdien av huset. Du vil jo kunne møte en mye større kjøpergruppe hvis du skulle velge å selge et slikt hus.

- Det er veldig mange som ikke vet at de kunne tenkt seg boligheis, men hvis de får tilbudet om å kjøpe en bolig der det er etablert, så vil det være et voldsomt insentiv for mange, avslutter en fornøyd Arvid Rikstad.

Les også: Boligheis for den designbevisste: C1-pure

Kontakt oss på mail: info@cibes.no /tlf: 66 85 00 00

Sorte detaljer: Panelet i boligheisen er sort, noe som skaper en helhetlig effekt av å være integrert sømløst i veggen.
Powered by Labrador CMS