Emma Steinbakken.

Emma Steinbakken og Ramón til advokatfesten!

Vårens vakreste advokateventyr byr ikke på bare én, men to Spellemann-vinnere. 

Publisert Sist oppdatert

Når skjønne milde mai nærmer seg slutten, betyr det også at landets største arrangement for advokater er på trappene. For uvitende lesere kan Advokatbladet avsløre at det er snakk om Advokatenes fagdager og ikke minst: Den store advokatfesten på Taket av Steen & Strøm.

Til sammen er disse som en festival å regne, med både faglig påfyll, mingling, mat, dans og musikk.

Fagdagene går over to dager, både 30. og 31. mai, og finner sted på Oslo Kongressenter i Folkets hus på Youngstorget.

Her kan advokatene velge mellom 45 foredrag om ulike tema fordelt på ni ulike fagstolper. Til sammen er det altså 79 forskjellige foredragsholdere. 

Over 800 advokater har foreløpig meldt seg på fagdagene, men Advokatbladet kjenner til at det fremdeles er ledige plasser. 

Programmet kan du titte på her! 

Først fag, så fest

Fagdagenes første kursdag åpner med lett frokost og registrering fra klokken 09:30, før de første sesjonene sparkes i gang klokken 10:15. 

Etter lunsj fortsetter fagsesjonene frem til afterwork klokken 17:00. Dørene til advokatfesten på Taket åpner klokken 18:00. 

Festen åpner med en mottakelse for alle advokater som fikk bevilling i løpet av 2023, hvor de får anledning til å bli bedre kjent med Advokatforeningens ledelse og tillitsvalgte. Her blir det også holdt taler av både Jon Wessel-Aas og riksadvokat Jørn Sigurd Maurud.

Nå mottakelsen er over, er det tid for neste høydepunkt på programmet, nemlig artistene, som i år er Emma Steinbakken og Ramón. Konsertkvelden avsluttes med dansefremmende rytmer og stort potensial for allsang når Hans Orkester tar over scenen.

Fredag morgen fortsetter de faglige sesjonene på Folkets hus fra klokken 09:00. 

Norges mest spilte artist

Har man fulgt med i mediene de siste ukene, har man også fått med seg at Emma Steinbakken nylig gjestet Slottet for å spille for kongeparet av Danmark.

I fjor slapp hun sitt første album «Home», men debutalbum til tross, er hun ingen nykommer i musikkverdenen. Artist har hun vært siden 2018, og tidligere i år solgte hun ut Oslo spektrum, i tillegg til å vinne Spellemann både for årets hit og for årets gjennombrudd. 

20-åringen mest spilte låt akkurat nå, Alan Walker-samarbeidet «Not you», har over 153 millioner avspillinger på Spotify. Låta «Floden» var den mest spilte i Norge på Spotify i fjor. 

Ramón.

Satte Spotify-rekord

I tillegg til Emma Steinbakken, vil de feststemte advokatene på Taket også få anledning til både å lytte og danse til Ramón. 

Follo-gutten deltok på TV 2-programmet The Stream i 2016. Her havnet han på 5. plass og siden den gang har karrieren skutt fart. For to år siden slapp han singelen «ok jeg lover» som spilte til rekord i Norge. Aldri før har en sang fått 605.000 avspillinger på Spotify på ett døgn slik den gjorde. 

I 2022 lå debutplata «Så klart det gjør vondt» på toppen av VG-lista i to uker, og han vant også Spellemann for årets musikkvideo. I tillegg ble han nominert til intet mindre enn to P3 Gull-priser, og vant i fjor Musikkforleggerprisen for årets mest spilte låt. 

Powered by Labrador CMS