– Vi har invitert sterke internasjonale navn som vil snakke om advokatyrkets fremtid i den digitale tidsalderen, sier journalist Lucas Weldeghebriel.

Lær mer om teknologi på Future Lawyer 2017

Driver du med «heste-transport», men ønsker å være en teknologisk spydspiss? I november samles tekno-interesserte advokater på Future Lawyer-konferanse i Oslo.

Det er nettavisen Shifter – som dekker nyheter om tekno-oppstartsselskaper – som står bak arrangementet som arrangeres den 20.november i Oslo.

Journalist og arrangør Lucas Weldeghebriel lover foredragsholdere på øverste hylle, men også litt mer «rock’n roll» enn man er vant med i den ellers nokså konservative advokatbransjen.

– Vi flyr inn noen av de fremste hodene i verden innenfor dette feltet fra Canada, USA, London, Frankrike og Nederland. Vi ønsker at deltagerne skal få utvidet perspektiver om hva som er mulig å få til, sier Weldeghebriel.

Hva er gjort hittil

Målgruppen for arrangementet er alle som ser at den digitale internettøkonomien også vil spise seg inn i advokatbransjen, og som vil være med på utviklingen, understreker han.

– Vi ønsker å gi deltagerne et bredere perspektiv på digitalisering, og et innblikk i hva som skjer internasjonalt. På Future Lawyer vil man få eksempler på konkrete caser der advokatfirmaer har tatt grep og gjennomført endringer, sier han.

Et mål er at arrangementet skal være en god nettverksarena.

– Vi tror at bransjen i større grad bør jobbe sammen, dele kunnskap, og utvikle nye forretningsmodeller sammen. Evnen til å samarbeide og konkurrere mot fienden på samme tid, vil trolig bli en av de største utfordringene fremover, sier Weldeghebriel.

Her er noen av foredragsholderne:

Richard Susskind

Professor ved Oxford Internet Institute. Har jobbet med informasjonsteknologi og juss i en årrekke. Uavhengig rådgiver til en rekke store selskaper. Forfatter av flere bøker, deriblant Tomorrow’s Lawyers.

Michele DeStefano

Grunnleggeren av Law Without Walls, en internasjonal tenketank for advokater og andre profesjonelle som jobber sammen for å skape innovative forretningsmuligheter innen juss, business og teknologi.

Peter Aprile

Canadisk advokat og grunnleggeren av Counter Tax Lawyers, som bruker digitale verktøy for å løse skattefloker. Har egen, prisvinnende podcast; Building New Law.

Marie Bernard

Innovasjonsdirektør i det globale advokatfirmaet Dentons, og rådgiver ved Nextlaw Labs.

Rabatt til medlemmer av Advokatforeningen

Advokatbladet er en av partnerne bak arrangementet.

Våre lesere får ti prosent rabatt dersom du melder deg på via denne linken

For mer informasjon, sjekk nettsiden Future Lawyer 2017

Merete Nygaard kommer på Future Law-konferansen for å snakke om advokatroboten Lawbotics.

Future Lawyer 2017

Heldagskonferanse i Oslo sentrum for advokater og jurister om digitaliseringen av advokatbransjen og digitaliseringens muligheter.

Mandag 20.november fra 09.00 til 16.00

Sted: Vil bli nærmere annonsert

Medlemmer av Advokatforeningen får ti prosent rabatt ved påmelding via denne linken

Powered by Labrador CMS