Don’t worry ‘bout a thing: Yosef og Tshawe i Madcon skal få opp stemningen på advokatfesten i mai. Foto: Erlend Bjørtvedt, Wikimedia Commons

Advokatfest med Madcon!

Faglig påfyll fra spesialister på dagtid, og full rulle med Madcon på kveldstid. Heller ikke i år blir det kjedelig på Advokatenes fagdager.

Noen av landets flinkeste advokater holder kurs under Advokatenes fagdager, som arrangeres den 26. og 27.mai i Oslo.  Årets kursprogram er både spennende og svært aktuelt, forteller advokat Vegard Fløtre i Advokatforeningen.

Fagdagene er et samarbeid mellom Advokatforeningen og Juristenes utdanningssenter.

Fagdagene tilbyr totalt 45 kurs i ulike temaer, og deltagere kan selv plukke og mikse hvilke kurs de ønsker å ta.

Elektroniske bevis er et tema det er stor interesse for så langt. Det skal holdes tre etterfølgende kurs om temaet, forteller advokat Henning Harborg i Thommessen.

– I det første foredraget, som holdes av Christian B. Hjort i Hjort og førstestatsadvokat Håvard Kampen i Økokrims hvitvaskingsteam, fokuseres det på straffeprosess. Deretter følger et foredrag av Thommessen-advokat Camilla Varhaug Søberg om de personvernrettslige sidene ved innsamling av elektroniske bevis. Og til sist holder jeg foredraget «Bevissikring i sivile saker – tilgang til elektroniske bevis på andres servere», sier Harborg.

– Det vil inneholde en gjennomgang av de mulighetene og begrensningene som finnes for å sikre elektroniske bevis hos motparten, sier han.

Allerede har om lag ni hundre advokater meldt seg på kursene, og over fire hundre har meldt seg på festen, som holdes i fjordkanten på utestedet Onda på Aker brygge. Advokatforeningen regner i tillegg med at om lag 150 unge og ferske advokater kommer til å delta på mottagelsen for nye advokater, et eget arrangement som holdes i forkant av advokatfesten.

Før Madcon går på scenen, blir det også utdeling av Årets talentpris.

Powered by Labrador CMS