Nils Thommessen gleder seg til å kunne tilby en helt ny form for advokattjenester.

Tidligere Wiersholm-topp skal lede Askeladdens nye advokat-satsing

Nils Thommessens nye selskap vil tilby bedrift- og privatkunder mer forutsigbare og moderne advokattjenester.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1992 til 2018 var Nils Thommessen profilert advokat og partner i Wiersholm, de siste seks årene også firmaets managing partner.

Siden den gang har Thommessen vært adm. direktør i investeringsselskapet Summa Equity, i tillegg til å inneha en rekke styreverv.

Nå har Thommessen slått seg sammen med Askeladden & co., og vil snart tilby en helt ny form for advokattjenester til både bedrifts- og privatmarkedet.

Advokatbladet kjenner til at Nils Thommessen blir en av hovedeierne i det nye selskapet, og at hans rolle blir arbeidende styreleder.

I disse dager sonderer grupperingen markedet med en spørreundersøkelse på LinkedIn, og vil i etterkant av dette avgjøre hvordan de skal legge opp virksomheten.

- Kundene bør definere modellen

- Ja, det stemmer at et team ledet av Cathrine Bach sammen med Askeladden & Co og meg nå ser nærmere på advokatmarkedet. Dagens advokatbransje er jo generelt rimelig konservativ. Vi mener at både bedrifts- og privatkunder i Norge fortjener et enklere tilgjengelig, mer forutsigbart og ikke minst mer moderne tilbud om god juridisk rådgivning enn det de har i dag, bekrefter Thommessen overfor Advokatbladet.

De spør derfor nå kundene om hvordan de vil ønske en slik tjeneste tilrettelagt.

- Vi mener det er kundene, og ikke advokatene, som bør definere denne modellen, sier Thommessen til Advokatbladet.

Han legger til at satsningen ikke har fått noe navn ennå, og ønsker ikke å si noe mer på det nåværende tidspunkt.

Bak flere oppstartsbedrifter

Askeladden ble startet i 2016 og var tidlige investorer i frisørkjeden Cutters, og står bak profilerte oppstartsbedrifter som blant annet legetjenesten Dr.Dropin, massasjekjeden Squeeze og begravelsesbyrået Verd.

Selskapet opplyser på sine nettsider at de i samarbeid med sine gründere utvikler, finansierer og skalerer lønnsomme eventyr.

«Vår sweet spot er forretningsmodeller som forenkler og forbedrer det nordiske tjeneste-, underholdnings- og serveringsmarkedet. Askeladden & Co består av strateger, analytikere, markedsførere, utviklere, regnskapsførere og andre fageksperter - som sammen har som eneste formål å muliggjøre maksimal suksess på minimal tid», skriver Askeladden.

Powered by Labrador CMS