Selmer-syklistene Camilla Fingarsen, Bård Koppang, Eyvind Borgaard, Christian Steen Eriksen, Vemund Sande, Trude Gran Melbye, Lars Husebye, Raymond F. Halvorsen, Christopher A. Jensen, Nicolai Myren, Joachim Bakke og Mads Fuglesang overnattet på Dalen Hotell i Telemark omtrent halvveis mellom de to byene.

Selmer-advokater syklet fra Stavanger til Oslo

- I jobbhverdagen er vi avhengig av godt samarbeid på tvers av fagtilhørighet, alder og stillingstittel. Det samme gjelder på sykkelsetet, sier partner Trude Gran Melbye.

Publisert Sist oppdatert

For andre året på rad har advokatene i Selmer syklet over 440 km fra kontoret i Stavanger til moderskipet Oslo.

- Det er viktig for oss å ha et tett samarbeid og et integrert sosialt miljø mellom våre kontorer i Stavanger og Oslo. Sykkelturen bidrar til å binde de to kontorene sammen, og er også generelt en veldig fin team-aktivitet, sier partner Trude Gran Melbye.

- Vi har forventninger til at antall deltakere øker for hvert år fremover.

- Turen var helt fantastisk, sier Selmer-partner Trude Gran Melby.

Etapper på tolv timer

Totalt var de tolv advokater og en følgebil som brukte to dager over fjellet. Dagsetappene var mellom 220-230 kilometer lange og tok om lag tolv timer hver.

Man blir kjent på en annen måte enn på kontoret når man sitter sammen på syklene i timevis, slitne, svette og med opp- og nedturer underveis, mener Melbye.

- I jobbhverdagen er vi avhengig av godt samarbeid på tvers av fagtilhørighet, alder og stillingstittel. Det samme gjelder på sykkelsetet – her må alle bidra for at vi skal komme oss helt til mål i Oslo.

- Fikk med oss indrefileten av landeveier og panoramautsikt

Sykkeltroppen unngikk både punkteringer og andre mekaniske problemer underveis.

- Vi hadde stort sett sol og opphold begge dagene og ingen uhell. Vi syklet over blant annet Suleskard, og fikk dermed med oss noe av Norges indrefilet hva gjelder landeveier og panoramautsikt, sier Melbye.

Hun forteller at de hadde fokus på å sykle kontrollert og samlet.

- Når det er lengre stigninger sykler alle i sitt eget tempo, og så samles vi på toppen igjen. Dette fungerer veldig bra, og åpner selvfølgelig opp for intern konkurranse. Ved behov er det også muligheter for å hvile litt i følgebilen.

Turen ble avsluttet med grillmat i kveldssolen sammen med resten av Oslo-kontoret på Tjuvholmen.
Powered by Labrador CMS