Silje Wollan Einum jobber med alt fra lisenstransaksjoner på norsk sokkel til multinasjonale ressursavtaler og globale takeovers. Foto: Privat
Silje Wollan Einum jobber med alt fra lisenstransaksjoner på norsk sokkel til multinasjonale ressursavtaler og globale takeovers. Foto: Privat

Olje- og gassekspert Silje Wollan Einum blir Schjødt-partner

- I tillegg til faglig dyktighet, var god stemning i teamet viktig for meg, og det visste jeg at jeg fikk her, sier olje-eksperten.

Publisert Sist oppdatert

Silje Wollan Einum er ny partner i Schjødt fra august. Einum har mer enn ti års erfaring med å gi råd til ulike aktører innen olje-og gassindustrien, og er spesialist på olje- og oljeservicerelaterte transaksjoner. Hun har ti års erfaring som advokat i Simonsen Vogt Wiig, der hun inntil nylig var assosiert partner.

- For meg er det å begynne i Schjødt muligheten til å bli en del av det jeg mener er Norges ledende advokatteam innen rådgivning rettet mot olje- og gassrelatert virksomhet på norsk sokkel og internasjonalt. Med en gang man kommer innenfor dørene i Schjødt merker man at det er en god kultur og stemning, og en enorm energi som man får lyst til å ta del i, sier Einum til Advokatbladet.

Hun skal nå være med å videreutvikle Schjødts satsing innen olje, energi og shipping, med særlig fokus på olje.

Petar Sekulic startet nylig i sitt gamle firma, Andenæs Aaløkken Veum. Foto: Advokatbladet
Petar Sekulic startet nylig i sitt gamle firma, Andenæs Aaløkken Veum. Foto: Advokatbladet

- Min jobb blir i hovedsak den samme som tidligere, altså fullservice rådgivning rettet mot norske og internasjonale selskaper innen olje- og gassindustrien, forteller Einum.

Sekulic ut av DLA Pipers

Blant andre profilerte jobbytter denne høsten finner vi DLA Pipers partner Petar Sekulic, som fra 1.september har begynt som partner i Andenæs Aaløkken Veum, der han var advokat i en rekke år tidligere i sin karriere. Sekulic har bred erfaring med forsvareroppdrag i straffesaker – og især økonomiske straffesaker.

I årene 2009 til 2015 drev han egen praksis i kontorfellesskap blant annet med Berit Reiss-Andersen, og gikk sammen med henne til et nyopprettet økokrim-team i DLA Piper i 2016.

Sekulic har vært fast forsvarer ved Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett siden 2013. Han er også utvalgsmedlem i Advokatforeningens disiplinærutvalg for Oslo krets.

Fra Thommessen til Grette

I Grette tiltrådte nylig Thomas Borch-Nielsen som partner. Han kommer fra Thommessen, der han har vært siden 2010, og har tidligere også vært i Haavind. Nielsen har de siste årene jobbet med flere store transaksjoner innenfor fornybar energi.

I Bergen har Randi Hansen Våge sluttet som partner i Stiegler, og tiltrådt som partner i Advokatfirmaet Hammervoll Pind. Våge har mange års erfaring med arealutvikling og utbyggingsavtaler fra både offentlig og privat sektor, og bistår med strategisk rådgivning i reguleringsprosesser.