Justisen åpner dørene igjen

Satser på nytt restaurantkonsept i historiske omgivelser.

Utestedet Justisen i Møllergata 15 i Oslo var i en årrekke en naturlig samlingsplass for mange jurister og advokater. For et par år siden stengte de imidlertid dørene. Nå er stedet pusset opp - og klar for gjenåpning.

– Bygningen er fredet, og vi har hatt mange runder med byantikvaren siden det har vært så mange restriksjoner å ta hensyn til under oppussingen. Vi har satset på å gjenskape originalen, for å underbygge bygningens historie, og vi har sannsynligvis vært innom alle antikk-forretningene i både Norge og Sverige. Samtidig har vi hatt et stort fokus på at møblering og interiør skal være praktisk, forteller en av eierne, Kim Søyland i en pressemelding.

Tirsdag 3. november er første åpningsdag for den historiske restauranten, som har vært i drift som restaurant og bar i nesten 100 år. Barene og salongene i 2. etasje åpner senere samme uke. Til tross for oppussingen, portrettet av Tor Erling Staff og de andre originalbildene henger fremdeles der de alltid har gjort på veggen i 1. etasje.

Også den populære bakgården har, som man kan se, fått en skikkelig ansiktsløftning.

 

 

 

Powered by Labrador CMS