Juleglade advokater

Publisert

Advokatene samles i disse dager til julegløgg og kos hos hverandre. Men inviterer de klientene?

Advokatbladet snek seg med på Andersen & Bache-Wiigs julegløgg etter jobb i går. Rundt femti stykker kom innom den årlige juletradisjonen til firmaet som i år også feirer 30-årsjubileum.

Med en særdeles julete Halvor Frihagen som gløggsjef var det ikke mye det skortet på av julete delikatesser.

– For å markere Spania-seksjonen serverer vi sherry, og i år hadde vi flybåren serranoskinke og manchego direkte fra Spania. Vi lager glühwein selv etter hemmelig oppskrift, med inspirasjon fra førjulsturer firmaet har hatt til julemarkeder i Polen, Tyskland og Østerrike, sier Frihagen, som selv har stått for julegløggen.

– Er det bare advokater som kommer, da?

– Vi inviterer nettverket vårt, både kolleger, kontakter i politi- og påtalemyndighet, kontakter i UDI, UNE og landinfo, tolker og andre det er hyggelig å møte i en mindre  formell sammenheng. Vi pleier ikke å invitere klienter.

– Er advokater ekstra "julete"?

– Advokater er nok en yrkesgruppe som jobber mye og derfor er julehøytiden, som nok for de fleste er jobbfri, kanskje spesielt deilig. Vi blir invitert på mange førjulsgløgg-arrangementer, men man rekker dessverre ikke å gå på alle, sier Frihagen.

– Enn din jul, da? Hvordan skal du feire høytiden?

– Jeg skal feire jul hos mine foreldre med familien, og det blir tradisjonell østnorsk julemat med svineribbe, medisterkaker og spesialimportert innmatpølse fra Stange på Hedemarken, sier Frihagen, som for tiden pryder seg med et skikkelig nisseskjegg.

[caption id="attachment_4440" align="alignnone" width="400"] Advokat Halvor Frihagen deler ut gløgg iført kledelig juleskjegg.[/caption]

 

Hege Salomon var en av advokatene som stakk innom da Halvor Frihagen og Heidi Bache-Wiig inviterte til førjulsgløgg.
Advokat Halvor Frihagen deler ut gløgg med kledelig juleskjegg.
Powered by Labrador CMS