Sissel Kyrkjebø bergtok gjestene med sine versjoner av kjente sanger mandag kveld.

Inviterte til konsert med Sissel Kyrkjebø: - Vil tilføre noe mer enn bare å drikke vin sammen

Ifølge SANDS er relasjoner helt nødvendig for å få til nye avtaler. Mandag kveld hygget om lag 200 inviterte gjester seg på intimkonsert med Sissel Kyrkjebø under firmaets arrangement i Roma.

Publisert Sist oppdatert

Intimkonserten med Kyrkjebø, som fant sted i de fantastiske lokalene Galleria del Cembalo, midt i sentrum av Roma, var det første arrangementet SANDS har avholdt under en IBA-konferanse.

SANDS stilte med en rekke av firmaets profiler på eventet i Roma.(f.v.) Oddbjørn Slinning, Geir Frøholm, Henrik Grung, Anne Kjølseth Ekerholt, Paul Bellamy, Vibeke Oretorp, Jon Skjørshammer Ernst Ravnaas, Lars Berge Andersen, Aksel Joachim Hageler, Wår Ravnaas, Lars Tormodsgard, Hillevi Myhre, Erik Lind, Ketil Sellæg Ramberg, og Christian Kjellby Nesset.

- Vi har lagt om strategien ganske mye, og satser offensivt. En del av strategien er å bli synlige, og å få en betydelig del av transaksjonene og virksomheten på tvers av landegrensene. For å få til det er man helt avhengig av å etablere kontakter både i og utenfor Norden. For det er ikke tvil om at mye av oppdragstilfanget man får fra andre advokatfirmaer knytter seg til relasjoner man har, sier SANDS managing partner, Ernst Ravnaas til Advokatbladet.

Les også: Advokater må gjøre alt for å bevare rettssikkerheten

På gjestelisten sto derfor flere av firmaets internasjonale kontakter.

En milepæl

I motsetning til en del andre norske firmaer, er SANDS relativt nye i IBA-sammenheng. Men at det ble nettopp Sissel Kyrkjebø som sto for underholdningen er kanskje ikke helt tilfeldig: Artisten er som kjent gift med Ravnaas.

- Dette er tredje året vi er på IBA, og dette arrangementet er en milepæl for oss. Vi ville tilføre noe mer enn å bare drikke vin sammen. Og nå er vi her i et flott lokale hvor Sissel formidler noe av det flotteste ved norsk musikkliv. Det er vi veldig stolte av, tillegger Anne Kjølseth Ekerholt, som også sitter i Advokatforeningens hovedstyre.

Powered by Labrador CMS