Fra onsdag 27. april 2022 er Jens-Christian Pastille, Johan S. Seland, Christian Rödl og Jørgen S. Jynge kolleger.
Fra onsdag 27. april 2022 er Jens-Christian Pastille, Johan S. Seland, Christian Rödl og Jørgen S. Jynge kolleger.

Seland Orwall slår seg sammen med revisjonsselskapet Rödl & Partner

Satser på skatterådgivning for utenlandske aktører i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Under det nye navnet Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner AS retter det mellomstore advokatfirmaet Seland Orwall snuten mot det nord-europeiske markedet. Fremdeles er det primært oppkjøp, transaksjoner og fast eiendom det vil konsentrere seg om, men nå inkludert skatterådgivning for utenlandske aktører i Norge.

- Vi opplever at mange av våre klienter ikke er bundet av landegrenser og vi ser en økende grad av oppdrag fra internasjonale aktører, sier managing partner Jørgen Sandaas Jynge i Seland | Rödl & Partner i en pressemelding.

Globalt har Rödl & Partner 5260 ansatte fordelt på 107 kontorer i 50 land, og er Europas 7. største advokatfirma.

Særlig tror det nyetablerte partnerskapet at det internasjonaliserte markedet vil føre til at advokater i Tyskland, Danmark, Sverige, Storbritannia og Baltikum vil samarbeide tettere fremover.

- I disse krevende tider, har det blitt enda tydeligere at Norge er svært relevant og strategisk viktig for den Europeiske energiforsyningen, fastslår Jens Pastille, managing partner for Baltikum og Norden hos Rödl & Partner.

Johan S. Seland åpnet advokatfirmaet Seland Orwall med fire kompanjonger i 1993. I dag består firmaet av nær 20 advokater.

Powered by Labrador CMS