God stemning på advokatfesten i fjor, der artisten Halie og deretter Postgirobygget løftet stemningen. Foto: Monica Kvaale.

Dagny til advokatfesten – og bit coin på kurs

I år varter Advokatenes fagdager opp med kurs om alt fra virtuelle valutaer til arbeidsrett og næringseiendom. Og som vanlig blir det stor advokatfest, i år med popkometen Dagny, og deretter danserytmer fra husorkesteret kjent fra blant annet Allsang på grensen.

Publisert Sist oppdatert

Advokatenes fagdager 2019

Torsdag 23. mai og fredag 24.mai

Advokatfest 23.mai på Taket, Steen & Strøm fra klokken 18

– Vårt mål er at Advokatenes fagdager skal være en møteplass for dem som vil ta kurs innenfor de faste fagsøylene næringseiendom, arbeidsrett, selskapsrett, familie, arv og skifte og forsvarerkurset, men også tilby mer spissede og fremtidsrettede temaer som treffer noen veldig godt, sier prosjektleder og fagsjef for Advokatenes fagdager, Elisabeth Hvaal Lingaas i Juristenes Utdanningssenter.

Det faglige tilbudet er rettet mot advokater fra både små og mellomstore firmaer, samt mot forretningsadvokater fra de store firmaene, og skal gjenspeile kunnskapsbehovet til Advokatforeningens medlemsmasses, forteller hun.

70 foredragsholdere

Advokater kan velge å følge en kursrekke innenfor en av de faste fagsøylene, eller «shoppe» temaer etter eget ønske. Det er hele 45 temaer med over sytti foredragsholdere å velge mellom. Totalt gir fagdagene ti etterutdanningstimer.

– I år har vi aktuelle temaer som digitalisering, nye valutaer, sikkerhet og personvern. Store endringer skjer akkurat nå, og vi er fornøyd med å kunne tilby kompetanse i denne utviklingen, mens den pågår, sier Lingaas.

På denne linken finner du kursoversikten og kan melde deg på de kursene du ønsker å ta.

– Kursprogrammet er satt sammen etter innspill fra flere advokatfirmaer, forteller prosjektledere i JUS, fra v. Eric Roe, Martin Seglen Baadshaug, Elisabeth Hvaal Lingaas og Gulsum Koç.

Fagdagene, som arrangeres av JUS og Advokatforeningen i fellesskap, legger stor vekt på at foredragsholderne er av høy klasse.

Advokatenes fagdager arrangeres i år for ellevte gang. Åpningsforedraget i år vil holdes av Nils Brenna, kjent fra NRK-programmet Sånn er du, som han lager sammen med komiker Harald Eia.

I foredraget stiller han spørsmål om advokater er som folk flest.

Mottagelse for nye advokater

Advokat Ove Vanebo i Kluge, tidligere statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet, holder lunsjforedrag om advokatens rolle i krisekommunikasjon.

Dagny Norvoll Sandvik fra Tromsø overbeviser ifølge VG med «unorsk scenepondus». Foto: Pressefoto

Afterwork-mingling, utdeling av Advokatforeningens talentpris og mottakelse for nye advokater står også på programmet.

– Noen av kursene har bare tretti plasser, så vi oppfordrer folk til å melde seg på tidlig, for å sikre seg plass, sier Lingaas.

Årets advokatfest og mottagelse for nye advokater skjer på Taket av Steen & Strøm, hvor det er plass til åtte hundre mennesker.

Trekkplasteret i år er Dagny, som VG har omtalt som «langt på vei en superstjerne», og som står bak hiten «Drink about» som i skrivende stund er streamet over 81 millioner ganger på Spotify.

Deretter følger Hans Aaseth og Hans orkester som spiller dansbare hits ut i de små timer, før kvelden som vanlig avrundes med nachspiel på Frokostkjelleren.

Se hele programmet her!

Powered by Labrador CMS