Julius Berg Kaasin ser frem til å bygge opp noe nytt i Brækhus.
Julius Berg Kaasin ser frem til å bygge opp noe nytt i Brækhus.

Han skal lede Brækhus' nye IP-satsing

Med IP-ekspert Julius Berg Kaasin i spissen lanserer Brækhus en egen porteføljetjeneste for varemerke- og designregistrering.

Publisert Sist oppdatert

Julius Berg Kaasin, som tidligere var senioradvokat i Gjessing Reimers, meldte nylig overgang til Brækhus. Der er han blitt assosiert partner, opplyser selskapet i en melding.

I Brækhus skal Kaasin lede firmaets nye tjeneste Brækhus IP, som skal bistå klienter med utarbeidelse av IP-strategi og kartlegging av de immaterielle verdiene.

- Dette er en svært spennende mulighet til å utvikle meg personlig. Brækhus som firma tiltalte meg med en dynamisk organisasjon som vektlegger en god balanse mellom arbeid og fritid, der jeg samtidig har fått frie tøyler til å gjøre ting på min måte, sier Kaasin, som sammen med to kolleger ser frem til å fornye Brækhus' IP-satsing.

Fagfelt i utvikling

Han erkjenner at IP-miljøet ikke er større enn at tidligere kolleger i Gjessing Reimers fort blir konkurrenter.

- For meg er det helt uproblematisk å møte både tidligere og fremtidige kolleger som motparter i retten, sier Kaasin.

Han opplever at IP-feltet er i sterk utvikling.

- Flere ser verdien av å ha denne fagkompetansen internt, og opplever at dette blir aktuelt i stadig flere sammenhenger. Plutselig har man en transaksjon der IP-rettigheter må vurderes, eller en avtale der man må bistå arbeidsgivere med denne fagkompetansen.

Bred kompetanse

Kaasin arbeider hovedsakelig med immaterielle rettigheter som varemerker, opphavsrett, patent og design, samt markedsføringsrett, forretningshemmeligheter og teknologirett.

Han har lang erfaring med å bistå klienter med etablering, vedlikehold, håndheving og kommersialisering av immaterielle rettigheter, og han har bred bransjeerfaring fra handel, media, energi, teknologi, biovitenskap og farmasøytisk industri.

Ifølge nettsidene er øvrige medarbeidere i teamet partnerne Eivind Arntsen og Christian Bendiksen, samt advokat Ida Brabrand og advokatfullmektig Karna Fog.

Finansavisen kåret firmaene Gjessing Reimers, BAHR og Bull & Co til de tre beste firmaene innenfor immaterialrett og media.

Powered by Labrador CMS