Advokatene Kristiane Emilie Berg og Leif Thomas Vik i Advokatene i OBOS er blant kundene til AvantIT som bruker systemet Legal 365.

ANNONSE

Et digitalt kvantesprang innen saksstyring, dokumenthåndtering og rapportering

- Legal 365 er intuitivt og selvforklarende, og vi har kunnet konfigurere og tilpasse Legal 365 til våre forretningsprosesser og type saker, sier Leif Tomas Vik hos Advokatene i OBOS.

Mange frykter omfattende prosesser, mye bruk av interne ressurser og unødig tidsforbruk ved implementering av et nytt IT-system. Legal 365 er en Microsoft 365 løsning og krever derfor minimal opplæring. 

Nye arbeidsrutiner faller naturlig, ingen nedetid, fullstendig datakonvertering og sømløse integrasjoner.

Les mer om Legal 365 eller book demo her!

Avant IT har implementert Legal 365 hos over 60 advokatkontorer de siste årene og har opparbeidet seg kompetanse på å konvertere fra alle konkurrende systemer og er integrert med samtlige økonomisystemer på det norske markedet. 

Under kan du lese om noen av våre kunders erfaringer.

Dæhlin Sand Advokatfirma AS

Studentmedarbeider Theodor Dalseng Hagen.

- Vi har nylig gått over til Legal 365 og nytt økonomisystem. Avant IT har gitt oss god oppfølgning og hjelp underveis i prosessen. Som en del av Legal 365 har vi innført effektive kundekontrolltiltak, sier advokat Mari Kjellevold Brygfjeld.

- Enkelte har uttalt at vi burde tatt i bruk Legal 365 for lenge siden og at vi har gjort et «digitalt kvantesprang» innen saksstyring, dokumenthåndtering og rapportering, sier hun.

Les mer om Dæhlin Sand Advokatfirma her! 

Advokatene i OBOS

Advokat Caroline Landmark.

- Vi var litt bekymret for konvertering til nytt system, da vårt gamle system hadde vært benyttet over lang tid. Dette har imidlertid vært uproblematisk, selv med ulike nivå på IT-kunnskaper, takket være en grundig planlagt og godt gjennomført prosess, samt svært god opplæring i Legal 365 og tett oppfølging fra Avant IT, forteller advokat Leif Tomas Vik.

- Det har også vært viktig for oss at Avant IT har lagt til rette for at vi har kunnet konfigurere og tilpasse Legal 365 til våre forretningsprosesser og ulike sakstyper. Med Legal 365 kan vi nå endelig samhandle effektivt i sakene våre, både på tvers av konsernet og med eksterne oppdragsgivere, på alle flatene til Office 365, sier Vik.

 - Med Legal 365 kunne vi også koble oss direkte på det sentrale økonomisystemet til OBOS, og nå fakturerer vi oftere og med vesentlig mindre tidsbruk enn før. Dessuten har vi fått lett tilgjengelig real-time rapporter og Dashboard på produksjon og andre KPI-tall. 

 - Vi har jevnlige møter i «superbruker-gruppen» hvor også Avant IT deltar. På den måten får vi stadig videreutviklet vår bruk av Legal 365 og tatt i bruk nye funksjoner. Dette er vel anvendt tid, sier han.

Les mer om Advokatene i OBOS!

ADI Advokater AS

Rolf Bech-Sørensen.

- Jeg har tidligere vært med på å innføre nye saksbehandlingssystemer og var forberedt på at det ville bli mye arbeid og innkjøringsproblemer. Dette har gått over all forventing, og Avant IT er flinke til å følge opp utfordringer og ønsker vi måtte komme med underveis, sier daglig leder Rolf Bech-Sørensen.

- Datakonvertering fra tidligere systemer har også gått fint, uten nevneverdige problemer. Vi er nå over i en fase hvor vi skal lære oss mer og ta i bruk ytterligere funksjoner som Legal 365 tilbyr, sier han.

Les mer om ADI Advokater!

Advokatfirma Wigemyr & Co Da

Advokat Erik Ottermo i midten. Med ryggen til advokat Johan F. Gjesdahl og advokat Anne Sundøy.

- Vi ønsket oss et moderne og effektivt verktøy for god håndtering av saker og økonomi som sikret moderne funksjonalitet med elektronisk lagring, elektronisk signering, godt arkivsystem og oppdaterte hvitvaskingsrutiner. Advokatene i Wigemyr vil jobbe effektivt og med god kvalitet, forteller advokat og partner Solveig Løhaugen.

- Prosessen med overgang gikk veldig bra. Vi fikk god støtte i opplæringen og vi hadde ingen nedetid på bruk av våre systemer og dokumenter, sier hun.

Les mer om Wigemyr her!

Les mer om Legal 365 eller book demo her!

Powered by Labrador CMS