Undergrunn.

Undergrunn og Ruben til advokatfesten!

To Spellemann-vinnere inntar scenen under årets advokatfest, men de kommer ikke alene. Tradisjon tro vil også Hans Orkester spille opp til dans.

Publisert Sist oppdatert

Rundt 650 advokater samlet på det som forhåpentligvis blir en deilig sommerkveld. 1. juni inviterer Advokatforeningen igjen til advokatfesten på Taket av Steen & Strøm i hjertet av Oslo.

Men - ingen fest uten Advokatenes fagdager, som nå nærmer seg 800 påmeldte kurslystne advokater. Fagdagene går over to dager, både 1. og 2. juni, og finner sted på Oslo Kongressenter i Folkets hus på Youngstorget.

Her kan advokatene velge mellom 45 foredrag om ulike tema fordelt på ni ulike fagstolper. Til sammen er det 75 forskjellige foredragsholdere fra 30 ulike advokatfirmaer og organisasjoner.

Hele programmet kan du lese her!

Fag, fest og nach

Torsdag 1. juni vil det være mingling og offisiell åpning av fagdagene fra klokken 09:30 før de første sesjonene starter klokken 10:15.

Etter lunsj fortsetter det faglige frem til afterwork klokken 17:00, før dørene til Taket og advokatfesten åpner klokken 18:00.

Under advokatfesten blir det også holdt mottakelse for alle advokater som fikk bevilling i løpet av 2022, hvor de unge talentene får anledning til å bli bedre kjent med Advokatforeningens ledelse og tillitsvalgte.

Når mottakelsen er over, er det klart for musikk. Årets artister er både pop-kometen Ruben og rap-gruppa Undergrunn, i tillegg til cover-maskinen Hans Orkester, som blant annet er kjent fra TV-programmer som «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Allsang på grensen».

Når musikken tar slutt, inviterer Advokatforeningen til nachspiel på utestedet Telegrafen.

Ruben.

Det faglige programmet fortsetter på Folkets hus fredag morgen klokken 09:00.

Lå 32 uker på VG-lista med ny EP

«Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges store pop-håp med over 350 millioner streams og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet», står det skrevet om artisten Ruben på fagdagenes nettsider.

28-åringen slo igjennom med sangen «Walls» i 2017, og i 2019 vant han Spellemannprisen for årets låt med «Lay By Me». Året etter ble han nominert til P3 Gull, denne gangen som årets artist.

I fjor slapp han EP-en «Animosity», som ble liggende 32 uker på VG-lista - inkludert 11 uker blant topp ti.

Ruben har samarbeidet med en rekke kjente artister, slik som Alan Walker, Emelie Hollow og Emma Steinbakken, og har flere millioner lyttere på Spotify hver måned.

Undergrunn.

Vant Spellemann for årets gjennombrudd

Ruben er ikke den eneste Spellemann-vinnende artisten som skal opp på scenen under advokatfesten. Det samme skal også Undergrunn.

Rap-gruppa fra Oslo består av barndomskompiser oppvokst på Tøyen og i Gamlebyen, som startet å produsere musikk allerede på ungdomsskolen. Gruppa debuterte med låta «Isbil» i 2018, og slo for alvor igjennom året etter med mikstapen «UG Klikk».

Undergrunn vant Spellemann for årets gjennombrudd i 2022, og en av gruppas største hits, «Italia», er spilt over 22 millioner ganger på Spotify.

Gruppen består av rapperne Fretex (Patrick Bakkeng), Plaza (Gabriel Doria), Pus (Sverre Skogheim Gudmestad), Marstein (Jo Almaas Marstein), samt rapperne og produsentene Loverboy (Jon Ranes) og Rikpappa (Marcos Haugestad).

Hvis du ikke har skaffet deg billett til advokatfesten ennå, kan det gjøres her!

Powered by Labrador CMS