Sigurd Opedal.
Sigurd Opedal.

Han er ny styreleder i Wikborg Rein

Sigurd Opedal overtar vervet etter Geir Sviggum. - Bransjen går en veldig spennende tid i møte. Vi skal vokse innenfor flere områder, sier Opedal.

Publisert Sist oppdatert

De siste fem årene er det Geir Sviggum som har sittet som styreleder i landets tredje største advokatfirma. Samtidig med at Sviggum nå har overtatt rollen som managing partner etter Finn Bjørnstad, har også styreldervervet fått en ny innehaver. Nemlig Sigurd Opedal.

- Geir fortsetter i en enda mer sentral rolle som managing partner, og jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med ham. Jeg har tidligere vært styremedlem i mange år, men det er en liten stund siden nå, forteller Opedal til Advokatbladet.

- Jeg ser derfor frem til en ny rolle i ledelsen av firmaet, og er takknemlig for tilliten partnerskapet har vist meg.

- Vi skal vokse innenfor flere områder

Bransjen går en veldig spennende tid i møte, ikke minst med økte regulatoriske krav for næringslivet, samt innenfor områder som ESG og AI, fortsetter Opedal.

Sigurd Opedal tiltrådte som styreleder sist uke.
Sigurd Opedal tiltrådte som styreleder sist uke.

- Det blir spennende å få være med på å prege firmaet innenfor denne utviklingen. Samtidig ser jeg frem til å kunne være med på å utvikle talenter. Vi har et svært godt lag av advokater, og skal vokse innenfor flere områder, sier han.

- Vår Corporate-avdeling har eksempelvis økt omsetningen med tjue prosent i år sammenlignet med i fjor, som også var et rekordår, og vi ser for oss en ytterligere vekst innenfor disse områdene fremover.

Over tjue år i Wikborg Rein

Med unntak av et år som dommerfullmektig i Horten, har Opedal arbeidet i Wikborg Rein helt siden han startet som advokatfullmektig i 1999.

Partner ble han i 2007, og i dag leder han firmaets fagområde for M&A og private equity. Han har i en årrekke høstet topplasseringer i internasjonale rangeringer. Blant annet ble han kåret til Band 1 i kategorien for M&A i årets Chambers Europe-guide.

Rettsvitenskap studerte Opedal ved universitetet i Oslo. Han har også utdannet bedriftsøkonom fra BI.

Powered by Labrador CMS