Sigurd Opedal.

Han er ny styreleder i Wikborg Rein

Sigurd Opedal overtar vervet etter Geir Sviggum. - Bransjen går en veldig spennende tid i møte. Vi skal vokse innenfor flere områder, sier Opedal.

Publisert Sist oppdatert

De siste fem årene er det Geir Sviggum som har sittet som styreleder i landets tredje største advokatfirma. Samtidig med at Sviggum nå har overtatt rollen som managing partner etter Finn Bjørnstad, har også styreldervervet fått en ny innehaver. Nemlig Sigurd Opedal.

- Geir fortsetter i en enda mer sentral rolle som managing partner, og jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med ham. Jeg har tidligere vært styremedlem i mange år, men det er en liten stund siden nå, forteller Opedal til Advokatbladet.

- Jeg ser derfor frem til en ny rolle i ledelsen av firmaet, og er takknemlig for tilliten partnerskapet har vist meg.

- Vi skal vokse innenfor flere områder

Bransjen går en veldig spennende tid i møte, ikke minst med økte regulatoriske krav for næringslivet, samt innenfor områder som ESG og AI, fortsetter Opedal.

Sigurd Opedal tiltrådte som styreleder sist uke.

- Det blir spennende å få være med på å prege firmaet innenfor denne utviklingen. Samtidig ser jeg frem til å kunne være med på å utvikle talenter. Vi har et svært godt lag av advokater, og skal vokse innenfor flere områder, sier han.

- Vår Corporate-avdeling har eksempelvis økt omsetningen med tjue prosent i år sammenlignet med i fjor, som også var et rekordår, og vi ser for oss en ytterligere vekst innenfor disse områdene fremover.

Over tjue år i Wikborg Rein

Med unntak av et år som dommerfullmektig i Horten, har Opedal arbeidet i Wikborg Rein helt siden han startet som advokatfullmektig i 1999.

Partner ble han i 2007, og i dag leder han firmaets fagområde for M&A og private equity. Han har i en årrekke høstet topplasseringer i internasjonale rangeringer. Blant annet ble han kåret til Band 1 i kategorien for M&A i årets Chambers Europe-guide.

Rettsvitenskap studerte Opedal ved universitetet i Oslo. Han har også utdannet bedriftsøkonom fra BI.

Powered by Labrador CMS