ANNONSE:

Internjuridisk i henhold til loven

I en stadig mer digitalisert verden er effektiv saksstyring og dokumenthåndtering essensielt for internjuridiske avdelinger. Da er det viktig at IT-systemene er forenlige med den til enhver tid gjeldende lovgivning.

Internjuridisk i henhold til loven

Legal 365 er et juridisk saksbehandlingssystem bygget på Microsoft 365, og er alltid i henhold til gjeldende regler for juridisk bistand. Legal 365 har vist seg å være en uvurderlig ressurs for mange organisasjoner. 

Integrasjon med kjente verktøy

En av de mest betydelige fordelene med Legal 365 er at det er en naturlig forlengelse av Microsoft 365. Dette betyr at løsningen integreres sømløst med verktøy som Word, Outlook og Teams, som allerede er i utstrakt bruk i de fleste organisasjoner. Denne integrasjonen sørger for at IT-avdelingen ikke trenger å lære seg nye systemer eller håndtere separate sikkerhetsregimer. Alt er underlagt samme sikkerhetsstandarder og tilgangsstyring som resten av organisasjonens Microsoft 365-applikasjoner.

Sømløs arbeidsflyt

Med Legal 365 trenger man ikke bekymre seg for integrasjons-, oppgraderings- eller videreutviklingsprosjekter. Løsningen sørger for at alle funksjoner henger automatisk sammen. Dette inkluderer opprettelse av dokumenter fra maler, e-signering, konvertering /redigering av PDF-dokumenter, OCR-lesing, samarbeid med kollegaer og klienter, samt uttak av statistikk. Alle disse oppgavene kan utføres innenfor samme system, noe som forenkler arbeidsflyten betydelig.

Full oversikt

Legal 365 gir fullstendig oversikt over saker og prosjekter, dokumenter, korrespondanse, samt klienter, kunder og leverandører. Denne helhetlige oversikten er avgjørende for å kunne drive effektivt juridisk arbeid. I tillegg har Legal 365 en integrasjon til Websak, der det er påkrevd.

Fremtidssikret med AI

Som en del av Microsoft 365 økosystemet, vil også Microsoft Copilot, Microsofts AI-løsninger, fungere sømløst med Legal 365. Dette eliminerer behovet for spesialiserte AI-prosjekter. Videre vil det kontinuerlig komme nye Copilot-funksjoner fra Microsoft, mens vi kan fokusere på å utvikle spesialiserte AI-funksjoner tilknyttet juridisk saksbehandling, som vil forbedre effektiviteten og nøyaktigheten i arbeidet.

Etterlevelse av juridiske regler og best practices

Legal 365 er utviklet og er under kontinuerlig utvikling i samarbeid med fremoverlente advokatselskaper for å sikre at løsningen til enhver tid er i samsvar med alle relevante regler og forskrifter, og at best practices kontinuerlig innarbeides. Dette sikrer at løsningen er trygg og pålitelig for juridisk bruk, og enkel å bruke. Som bør være essensielt for internjuridiske avdelinger som opererer innenfor strenge regelverk. Her kan du se noen av de som i dag bruker Legal 365.

 SaaS-løsning i kontinuerlig utvikling

Legal 365 er en Software as a Service (SaaS) løsning, noe som betyr at den kontinuerlig oppdateres og forbedres. Brukerne trenger ikke å bekymre seg for å måtte manuelt installere oppdateringer eller gjøre noe for å holde programvaren oppdatert. Alle oppdateringer skjer automatisk, noe som sikrer at brukerne alltid har tilgang til den nyeste versjonen av Legal 365.

Utprøvd og pålitelig

Legal 365 brukes av over 70 tradisjonelle advokatselskaper og selskaper med egne Interjuridiske, som OBOS, Skagerak Energi, Kreftforeningen, NorgesGruppen, Frelsesarmeen, for å nevne noen. Disse organisasjonene har funnet stor verdi i å bruke Legal 365, og deres erfaringer peker på en betydelig forbedring i saksstyring, dokumenthåndtering og rapportering.

Les mer om det her. 

Advokat Caroline Landmark, OBOS

Konklusjon

Legal 365 representerer et digitalt kvantesprang for internjuridiske avdelinger. Integrasjonen med Microsoft 365, sømløs arbeidsflyt, full oversikt, fremtidssikring med AI og etterlevelse av juridiske regler gjør det til et uvurderlig verktøy. Hvis din organisasjon ønsker å forbedre effektiviteten og nøyaktigheten i juridisk arbeid, bør Legal 365 vurderes som en verdifull investering.

 Vi inviterer deg til å oppleve fordelene ved Legal 365 gjennom en live demonstrasjon slik at du selv kan se hvorfor så mange av våre kunder opplever overgangen som et digitalt kvantesprang.

Book demo i dag her! 

 

Powered by Labrador CMS