Finn Eide startet denne uken i Haver.

Bytter firma etter 26 år

- Ser frem til å være entreprenør igjen, sier skatterettsadvokat Finn Eide, som har vært sentral i Deloitte siden 1994.

Publisert Sist oppdatert

Da Finn Eide startet i Deloitte i 1994 var han en av bare tolv advokater, og advokatfirmaets eneste medarbeider i Stavanger. I dag har firmaet 250 medarbeidere og omsetter for rundt en halv milliard kroner. Nå er han klar for nye oppgaver i Haver Advokatfirma.

Eide har vært en av de mest profilerte advokatene i Rogaland siden midten av 90-tallet. Skatterettsadvokaten har blant annet tidligere vært styreleder i Advokatforeningen Sør Rogaland krets.

Denne uken startet han som partner i Haver.

- Jeg gleder meg til å komme i gang her i et firma som er lokalstyrt, og samtidig av god kvalitet og grei størrelse, sier Eide.

Advokaten opplevde enorm respons da han nylig oppdaterte sine LinkedIn-følgere om jobbyttet.

Vil vokse

Haver har hovedkontor i Stavanger, og også et lokalkontor på Bryne, og er med sine rundt tredve advokater regionens største advokatfirma uten hovedkontor i Oslo.

- Å være med å bygge opp Deloitte fra nærmest ingenting til å bli et av landets største advokatfirmaer har vært en fantastisk reise. Nå ser jeg frem til å være litt entreprenør igjen, sier Eide, og legger til at også Haver ser for seg god vekst fremover.

– Det gjelder bare å få tak i enda flere gode folk, fastslår han.

I Haver skal Eide fortsette å jobbe med skatte- og selskapsrett samt prosedyre.

- I tillegg ser jeg frem til å ha kontor midt i byen, og ser på det som en stor fordel både for trivselen og utviklingen av firmaet.

Powered by Labrador CMS