Elisabeth Lian Haugsdal og Stephan Jervell.

Wiersholm kåret til årets norske advokatfirma av Chambers Europe Awards 2024

- Viser at vi er best på det klientene ønsker at vi skal være gode på, sier Stephan Jervell.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld var Wiersholm-MP Stephan Jervell og hans partnerkollega Elisabeth Lian Haugsdal på plass i Paris for å motta utmerkelsen som årets norske advokatfirma. I fjor gikk prisen til Thommessen

- Dette er en veldig fin bekreftelse og god tilbakemelding til alle Wiersholmere som står på for hverandre og klientene våre året rundt – og ikke minst en anerkjennelse som er veldig fortjent, sier Stephan Jervell til Advokatbladet. 

- Skikkelig stolt

Da Chambers slapp sin Europe Guide tidligere i år, var det nettopp Wiersholm som stakk av med nest flest Band 1-rangeringer her hjemme. 

Det er ikke første gang advokatfirmaet markerer seg i en internasjonal kåring. 

- Jeg er skikkelig stolt av å få lede det dyktige teamet vårt. Å gå helt til topps og blir kåret til det beste norske advokatfirmaet viser at vi er best på det klientene ønsker at vi skal være gode på, sier Jervell.

- I tillegg gir det en ordentlig positiv boost til hele teamet.

Elisabeth Lian Haugsdal og Stephan Jervell.

Basert på prestasjoner

Det er informasjon innhentet i forbindelse med nettopp Chambers Europe Guide som ligger til grunn for utmerkelsen som årets firma.

Den blir gitt til virksomheter som både har markert seg nasjonalt og på tvers av regionen gjennom det siste året, og legger vekt på prestasjoner knyttet til blant annet strategisk vekst og kundeservice. 

Årets shortlist består av samtlige av «de fem store»: Schjødt, Thommessen, Wikborg Rein, BAHR og Wiersholm.

Powered by Labrador CMS