Julius Berg Kaasin, Karna Fog og Josefine Ardem mottok prisen for Brækhus i London.

Brækhus vant varemerke-pris for IP-satsing

- Jeg er veldig stolt over teamet vårt og det vi har fått til på kort tid, sier Julius Berg Kaasin. Også Haavind, Thommessen og Schjødt utmerket seg under årets Managing IP Awards i London.

Publisert Sist oppdatert

I 2021 meldte Julius Berg Kaasin overgang til Brækhus. Samtidig med at han kom inn som assosiert partner, startet selskapet for alvor sin satsing på immaterielle rettigheter.

Kaasin ble team-leder og fikk i oppgave å bygge en solid faggruppe. Parallelt lanserte Brækhus en egen porteføljetjeneste for varemerke- og designregistrering, kalt Brækhus IP, som bistår klienter med utarbeidelse av IP-strategi og kartlegging av de immaterielle verdiene.

Det er denne satsingen de nå har vunnet Managing IP Awards' årlige varemerke-pris for.

- Jeg er veldig stolt over teamet vårt og det vi har fått til på kort tid. Godt effektivt teamarbeid er en av nøklene til de gode tilbakemeldingene vi nå får fra våre kunder. Godt samarbeid er avgjørende for å bygge kompetanse, være til stede og for å sikre at våre kunder opplever presis og rask respons på deres utfordringer, sier Julius Berg Kaasin i en melding til Advokatbladet.

- Klientene krever veldig spesialisert kompetanse

I tillegg til Kaasin, består teamet av advokatfullmektigene Karna Fog, Ingvild Aarskog og Elena Steen Eriksen, samt advokat Josefine Ardem og assosiert partner Ida Brabrand.

Ifølge Atle Karlsen, managing partner i Brækhus, krever kundene veldig spesialisert kompetanse når det kommer til IP-rådgivning.

- Det har derfor vært veldig viktig for oss å bygge et sterkt IP-team som kan tilby skreddersydd rådgiving og være en strategisk samarbeidspartner for våre kunder, sier han.

Priser til Haavind, Thommessen og Schjødt

2023 var den 18. gangen Managing IP Awards ble delt ut. Denne gangen i London.

Flere norske advokatfirmaer og advokater utmerket seg. Haavind vant pris i både kategorien for «patent disputes» og i kategorien for «copyright & design».

I kategorien «Practitioner of the year» gikk seieren til Thommessen-partner Camilla Vislie, mens Schjødt ble kårets til årets nordiske firma.

Les mer om alle vinnerne her!

Powered by Labrador CMS