Wikborg Rein er vinneren av årets talentpris!

- Vi er fryktelig stolte, sier styreleder Geir Sviggum, som tok imot prisen på vegne av firmaet.

Publisert Sist oppdatert

Advokatforeningens åttende talentpris hadde i år teknologi som tema, og gikk til selskapet som best evner å finne, vinne og utvikle juridiske talenter.

- Vi føler at vi har kommet langt, og har gjort dette til et firmaprosjekt, ikke et it-prosjekt. Vi er derfor fryktelig stolte av å vinne årets Talentpris, sier Wikborg Reins styreleder Geir Sviggum, til Advokatbladet.

- Vi er fryktelig stolt, og talentprisen er gjevt å vinne. Når tema er så dagsaktuelt og fremtidsrettet som det er i år, var vi litt ekstra opptatt av det her og synes det var utrolig stas å vinne i veldig tøff konkurranse, fortsetter han.

De nominerte var Wikborg Rein, Wiersholm, Thommessen, Simonsen Vogt Wiig og Help.

Les også: Disse advokatene er teknologiske spydspisser

Nok en gang ble prisen delt ut på Advokatforeningens årlige advokatfest på utestedet Taket på Steen og Strøm i Oslo sentrum. Prisutdeler var legal tech-gründer og tidligere advokat Merete Nygaard.

Tidligere høyesterettsdommer Liv Gjølstad er leder av Talentpris-juryen, og var selvsagt til stede under utdelingen på taket av Steen og Strøm i Oslo. Foto: Nina Schmidt

Disse punktene ble de nominerte advokatfirmaene vurdert etter:

· Har utfaset rutinearbeid og større fokus på spennende arbeidsoppgaver.

· Gir mulighet for å arbeide mer fleksibelt fra andre steder enn kontoret.

· Har en bedre balanse mellom jobb, familie og fritid.

· Har nye samarbeidsformer internt i firmaet.

· Tilbyr nye former for samarbeid og dialog med klient.

· Gir mulighet til å dyrke interessen for teknologi.

· Gir mulighet til å være med på å utvikle og påvirke firmaets måte å arbeide.

Advokatforeningens talentpris

Talentprisen ble første gang delt ut i 2012 til det firmaet som utmerker seg i arbeidet med utvikling av sine medarbeideres talent. Vinneren ble da Advokatfirmaet Hjort. Siden den gang har en rekke advokatfirmaer konkurrert om å være best innenfor talentutvikling.

Hvert år fastsetter juryen et tema eller kriterier innenfor talentutvikling som legges til grunn for vurderingen av hvilket firma som blir årets vinner. Temaer har blant annet vært kvinneandel i firmaet, balanse mellom arbeidsliv og fritid, samfunnsengasjement og internasjonalt engasjement.

Kilde: Advokatforeningen

Powered by Labrador CMS