Fra v. journalist Henrik Skjevestad, journalist Thea N. Dahl (i permisjon), redaktør Nina Schmidt og journalist Kari Hegstad.
Fra v. journalist Henrik Skjevestad, journalist Thea N. Dahl (i permisjon), redaktør Nina Schmidt og journalist Kari Hegstad.

Advokatbladet søker journalist til ettårig vikariat

Er du jusstudent eller juristutdannet, eller journalist med spesiell interesse for juss, advokatbransjen og rettsstaten? Nå har du mulighet til å utvikle dine kunnskaper og samtidig få innsikt i en spennende bransje i rask utvikling.

Publisert Sist oppdatert

Som journalist hos oss vil du lage saker både til nettsidene og til vårt nyhetsmagasin, og bli del av en redaksjon som består av to journalister og en skrivende redaktør.

Vi skriver om saker som er av betydning for advokater og advokatbransjen, om trender, utviklingstrekk og rammevilkår, og om rettspolitikk, rettsutvikling og rettsstaten.

Vi har ambisjoner om å nå bredt ut med vår journalistikk.

Journalistisk teft og entusiasme

Vi er ofte ute på reportasjejobber, og dekker også events og debatter. Som journalist hos oss vil du få et godt innblikk i advokatbransjen og i rettsstatlige problemstillinger. Vi møter mange flinke, inspirerende personer med stort engasjement.

Du må være nøyaktig, pålitelig og ha evne til å lære raskt, slik at du blir i stand til å produsere nyhetssaker selvstendig i høyt tempo. Vi forventer at du har egne ideer til saker og evner å lete frem godt stoff fra vårt brede fagfelt, og at du har god vurderingsevne.

Du må kunne ta egne bilder og være i stand til å formidle komplisert stoff på en lettfattelig og poengtert måte.

Hyggelig, morsomt og sosialt

Advokatbladet

  • Utgir åtte utgaver i året.
  • Nettsidene er i kraftig vekst.
  • Eies av Advokatforeningen.
  • Medlem av Fagpressen og følger Redaktørplakaten.
  • Redaksjonen holder til i Universitetsgt. 9 i Tullinkvartalet i Oslo sentrum.

Vi er en liten og tett redaksjon, og ser etter en flink kollega som heier på laget, som liker å jobbe i team, som ønsker å utvikle seg, har stor arbeidskapasitet, er digitalt innfødt og god på sosiale medier.

Noe kvelds- og helgearbeid og reising må påregnes.

Redaksjonen deler lokaler med Advokatforeningens sekretariat, og du vil bli en del av et hyggelig, morsomt og sosialt miljø med et trettitalls kolleger i splitter nye lokaler i Oslo sentrum.

For mer informasjon, kontakt redaktør Nina Schmidt på telefon 91 55 96 02 eller på e-post.

Søknad, gjerne med arbeidsprøver, sendes til nina@advokatbladet.no

Søknadsfrist er 19. april.

Powered by Labrador CMS