Morten Goller er managing partner.

Wiersholm etablerer seg i Trondheim

Regner med å ha ti-femten advokater ved det nye kontoret i løpet av kort tid. Havbruk og fornybar energi blir satsningsområder.

Publisert Sist oppdatert

- Det skjer mye spennende i Trondheimsregionen som fremover vil øke etterspørselen etter juridisk spisskompetanse i området, og som gjør det riktig for oss å etablere oss der, sier managing partner Morten Goller i en melding.

Han viser til at Midt-Norge med Trondheim i sentrum har i lang tid hatt en sterk posisjon innen teknologi og innovasjon.

- Regionen opplever også vekst innen fremtidsnæringer som havbruk og fornybar energi, som også er satsingsområder for oss. I tillegg har vi mange klientrelasjoner i Trøndelag som vi nå får muligheten til å komme tettere på, sier Goller.

Statlige Enova - som delte ut 4,6 milliarder kroner til klimaprosjekter i 2021 - holder til i Trondheim. Selskapet skal være spydspissen i omstillingen av Norge til et lavutslippssamfunn.

Har ansatt lokal partner

De to partnerne Inge Ekker Bartnes og Svein-Helge Hanken skal lede satsningen i trønderhovedstaden, sammen med en nyansatt lokal partner. Managing partner Morten Goller ønsker ikke å røpe hvem den nye partneren er før vedkommende er i gang.

Inge Ekker Bartnes arbeider i dag ved firmaets Oslokontor, særlig mot energisektoren og fornybar energi spesielt, mens Svein-Helge Hanken har spesialkompetanse innen fiskeri og havbruk og transaksjoner.

Rundet milliarden i fjor

- Vi vil være i virksomhet i Trondheim så raskt som praktisk mulig. Vi planlegger for jevn vekst, og i løpet av forholdsvis kort tid regner vi med å ha et team på ti-femten advokater basert ved det nye kontoret, forteller Morten Goller.

Firmaet vil tilby sømløs service fra både Oslo og Trondheim fremover, sier han.

Wiersholm hadde en omsetning i fjor på 1,015 milliarder kroner, en økning på om lag tretten prosent fra 2020.

Firmaet har 45 equity partnere, ti kvinner og 35 menn. Totalt har firmaet 350 ansatte, derav 224 advokater og advokatfullmektiger.

Firmaet ble kåret til Årets advokatfirma i Norge av Chambers & Partners i 2020.

Powered by Labrador CMS