Managing partner Sverre Tyrhaug kan glede seg over heder til firmaets M&A-avdeling.

Thommessen vinner prestisjefull pris

Firmaet får heder for sin rådgivning innen fusjoner og oppkjøp.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag vant Advokatfirmaet Thommessen Mergermarkets «European M&A Awards» som kårer Europas fremste rådgivere innen fusjoner og oppkjøp.

Takker kundene

Utmerkelsen som beste M&A-rådgiver i Norge kommer etter at firmaet har bistått i totalt 55 transaksjoner de siste 12 månedene, med en samlet størrelse på 155 milliarder kroner.

- Vi takker våre kunder, alt fra små og mellomstore bedrifter til vekstbedrifter til etablerte aktører, for å betro oss deres viktigste prosjekter. For oss er dette et vitnesbyrd om vår skreddersydde, effektive og målrettede tjenesteleveranse, og vår evne til å kombinere M&A-ekspertise med relevant sektorkunnskap og ekspertrådgivning innen alle relevante felt, sier managing partner Sverre Tyrhaug i Thommessen til firmaets nettsider.

- Til inspirasjon

- Tilbakemeldingene fra markedet er den viktigste - noe som gjør prisen fra Mergermarket til en betydelig anerkjennelse for oss, og en stor inspirasjon til kontinuerlig å streve for å forbedre våre tjenester og overgå kundenes forventninger, sier partner og leder for M&A og Capital Markets Christian G. Sagstad i Thommessen.

Ifølge E24 styrer advokatfirmaet mot et rekordår, blant annet etter å ha fått oppdrag for 26 av de foreløpig 45 nye noteringer på Oslo Børs og den uregulerte markedsplassen Merkur Market.

Dette tilsvarer årets halvparten av årets børsnoteringer.

– I mars hadde vi jo aldri drømt om at vi i desember ville ha så mange og store transaksjoner registrert i Mergermarket. Vi har faktisk bistått i flere transaksjoner så langt i 2020 enn vi hadde gjort på samme tidspunkt i fjor, sier Sagstad til nettstedet.

Powered by Labrador CMS