Se hele The Lawyer European Awards 2020 i vinduet over. Sendingen starter etter 28:00.

Prisdryss over Wiersholm og Simonsen Vogt Wiig

- Gledelig at juryen trekker frem samarbeidskulturen i firmaet, og investeringene vi gjør i våre ansatte.

Publisert Sist oppdatert
- På vegne av hele Wiersholm vil jeg si tusen takk til The Lawyer for denne anerkjennelsen, sier Morten Goller.

Advokatfirmaet Wiersholm er kåret til årets nordiske advokatfirma i The Lawyer European Awards årlige kåring.

Juryen viser til at Wiersholm er et relativt lite firma i europeisk sammenheng, men likevel opererer i premium-segmentet.

Hele den digitale prisutdelingen kan sees i opptak her!

- Satser på fag

Juryen trekker også frem firmaets fremragende samarbeidsevner, investering i de ansatte, og økonomiske fremgang.

- Dette er en svært hyggelig utmerkelse å få på tampen av 2020. De siste årene har vi hatt en betydelig vekst, drevet av en kontinuerlig satsing på fag - og et tydelig fokus på skape merverdi for klientene våre. Det er gledelig at juryen også trekker frem samarbeidskulturen i firmaet, og investeringene vi gjør i våre ansatte. Samlet bidrar disse faktorene også til at vi som firma har taklet koronatiden på en god måte, sier managing partner i Wiersholm, Morten Goller til Advokatbladet.

Se The Lawyer-redaktør Cathrin Griffith og journalist Yun Kriegler diskutere nominasjonen av Morten Goller her.

Arendt & Medernach fra Luxembourg vant prisen som årets europeiske advokatfirma. I konkurranse med de tretten andre europeiske vinnerne ble Wiersholm trukket frem som ett av to høyt anbefalte advokatfirmaer.

Lars Norum Nordby, Morten Goller og Christine Liæker Lindberg kan glede seg over nok en pris i 2020. Firmaet ble nylig tildelt Advokatforeningens talentpris og vant i våres også The Chambers´ kåring av årets norske advokatfirma .

Goller med flere roller

Morten Goller var også nominert som årets europeiske managing partner - en kategori som ble vunnet av Casper Herler fra det finske advokatfirmaet Borenius.

- Det var veldig hyggelig å være nominert i den kategorien også, men den anerkjennelsen må jeg virkelig få dele med resten av ledergruppen, og da særlig med Lars Narum Nordby og Christine Liæker Lindberg, presiserer Goller.

- Jeg har ekstremt dyktige folk rundt meg i alle roller og funksjoner i firmaet, noe som også muliggjør at jeg som MP har kunnet fortsette mitt arbeid som advokat. Det betyr mye for meg personlig. Jeg liker svært godt å få jobbe tett med klienter på de fagområdene jeg kan best, sier Goller som arbeider innen fagområder som anskaffelsesrett, konkurranserett, prosedyre og tvisteløsning.

Se alle prisvinnerne her!

SVW vant med Covid19-app

I kategorien Årets mest innovative advokatfirma, vant Simonsen Vogt Wiig i kamp med seks andre europeiske advokatfirmaer. Firmaet utviklet sin egen Covid19-app.

Simonsen Vogt Wiig-partner Thom Erik Borgen gleder seg over prisen.

Via appen kunne juridiske enheter som opererer i Norge gå gjennom økonomiske tiltak implementert av norske myndigheter.

The Lawyer-juryen trekker frem firmaets imponerende service overfor sine klienter, og at de umiddelbart reagerte på klientenes behov i forbindelse med Covid19-pandemien.

- Alle vi i Simonsen Vogt Wiig er svært stolte over denne prisen, og det føles spesielt gøy siden vi har jobbet så målrettet med vår teknologiske og digitale satsning. Vi føler også en stor ydmykhet når vi ser hvilke andre firmaer vi var nominert sammen med. Dette gir oss en enorm motivasjonsboost for å utvikle vår digitale strategi videre, sier partner Thom Erik Borgen som sammen med Peter van Dam og senioradvokat Kasper Formo Asplin står ansvarlig for appen.

Se alle de nominerte advokatfirmaene her!

The Lawyer European Awards

  • The Lawyer er et britisk tidsskrift og nyhetsnettsted for forretningsjus.
  • The Lawyer European awards regnes som den første store europeiske kåringen av Europas fremste advokatfirmaer, og har blitt delt ut siden 2010.
  • Arrangøren mottok i fjor over 120 påmeldinger fra advokatfirmaer fra hele Europa.
  • De norske advokatmarkedet inngår i den nordiske kategorien. De nominerte i år var Wiersholm, Thommessen, Simonsen Vogt Wiig, Krogerus (Finland), Dittmar Indrenius (Finland), og Bech-Bruun (Danmark).
  • Vanligvis skjer utdelingen av prisene i London, men grunnet årets omstendigheter måtte årets utdeling skje digitalt.
Powered by Labrador CMS