Martin H. Bryde, Kristin Nordland Brattli og Stian Holm Johannessen.

Tre nye partnere i Wikborg Rein

Partnerskapet til landets tredje største advokatfirma øker med tre når Kristin Nordland Brattli, Martin H. Bryde og Stian Holm Johannessen rykker opp. 

Publisert

Nytt år betyr nye partnere - også i Wikborg Rein. 

Fra årsskiftet styrker firmaet partnerskapet innenfor både compliance, fiskeri- og havbruk, samt shipping, offshore og energi, når Kristin Nordland Brattli, Martin H. Bryde og Stian Holm Johannessen rykker opp. 

Wikborg Rein har opplevd betydelig vekst i 2023, forteller managing partner, Geir Sviggum, til Advokatbladet.

- Vekst sprer positivitet og entusiasme i organisasjonen, og det åpner for karrieremuligheter og utvikling for våre mange unge stortalenter, sier han.

- De nyopprykkede partnerne er alle sentrale advokater for oss på strategisk viktige fagområder der vi ser stor aktivitet. De er ventet å bidra med energi og glød i partnerskapet!

- En stor milepæl

Kristin Nordland Brattli arbeider med en rekke områder innenfor compliance og krisehåndtering, slik som anti-korrupsjon, anti-hvitvasking og ESG / bærekraft. 

Hun kom første gang til Wikborg Rein i 2015, før hun forsvant en kort stund til DNB fem år senere. I 2021 kom hun tilbake. Nordli har også bakgrunn fra rettsavdelingen i Utenriksdepartementet. 

Kristin Nordland Brattli.

- Dette er naturligvis en stor milepæl. Jeg er veldig heldig som får en slik mulighet i et firma som Wikborg Rein, med kollegaer jeg setter utrolig stor pris på, og det innenfor et felt som jeg har et stort engasjement for. Jeg ser virkelig frem til å bidra til firmaets utvikling i en ny rolle, sier Brattli. 

Nå blir det mer fokus på strategi, verdiskapning og på å videreutvikle Wikborg Reins tjenester. 

- For det første ønsker jeg å styrke Wikborg Reins allerede solide markedsposisjon innenfor compliance og krisehåndtering, med særlig vekt på anti-hvitvasking og ansvarlig næringsliv, forteller hun. 

- Videre har jeg en klar ambisjon om kontinuerlig forbedring av våre tjenester. Naturligvis skal vi ligge i forkant av regelverksutviklingen som skjer på compliance-området, og se helhetlig på reguleringer som treffer våre klienter også i en internasjonal kontekst, samtidig som fokus må være på hvordan vi stadig kan forbedre våre tjenester med nye digitale verktøy.

Martin H. Bryde.

Ser frem til å jobbe mer med «butikkdriften»

Å bli partner er en utfordring Martin H. Bryde griper med begge hender. 

- Og jeg gjør det med en blanding av fremoverlent trygghet og ydmykhet, sier han. 

Bryde startet som fullmektig i Wikborg Rein for tre år siden. Før det arbeidet han både som seniorrådgiver i Fiskeri- og kystdepartementet, som avdelingsdirektør i Nærings- og fiskeridepartementet, samt som forsker ved Fridtjof Nansens Institutt.

- Jeg gleder meg til å jobbe enda mer med «butikkdriften» i firmaet. Det har jo vært en viktig komponent for meg også tidligere, men jeg ser frem til at både ansvar og fokus på dette forsterkes i ny rolle, forteller han. 

Bryde har klare ambisjoner om å bidra til å videreutvikle sjømatavdelingen i Wikborg Rein. 

- Jeg vil også, med dyp innsikt i hvordan skjæringspunktet mellom næringsliv og forvaltningen fungerer, bidra til å skape verdier for våre klienter i ulike bransjer.

Stian Holm Johannessen.

- En stor tillitserklæring

Stian Holm Johannessen er spesialisert innenfor shipping, offshore og energisektoren. Han har i år tiårsjubileum som advokat i Wikborg Rein - hvis man ser bort fra det ene året som internadvokat i G2 Ocean fra 2018 til 2019.

- Det er veldig hyggelig og en stor tillitserklæring fra partnerskapet at jeg får muligheten til å tre inn, sier han. 

Johannessen ser frem til større ansvar og større utfordringer, både overfor klienter og kolleger. 

- I Wikborg Rein har vi et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innen shipping og offshore. Jeg gleder meg til å fortsatt være en del av dette miljøet og til å videreutvikle avdelingen sammen med noen av bransjens absolutt beste advokater.

Powered by Labrador CMS