Trygve Norum.
Trygve Norum.

Kvale-partner Trygve Norum (58) omkom i skredulykke i Hemsedal nyttårsaften

- Han var en avholdt og kjær kollega, skriver Kvale på sine nettsider.

Publisert

«Vi har med stor sorg mottatt budskapet om at vår partner Trygve Norum omkom i en skredulykke i Hemsedal 31. desember 2022. Trygve kom til Kvale i 2013, og han var en avholdt og kjær kollega. Trygves hovedarbeidsområder var innen transaksjoner og selskapsrett. Han hadde stor arbeidskapasitet og jobbet engasjert for å bistå våre klienter. Med Trygves bortgang har vi mistet en kollega og en venn. Våre tanker går til Trygves familie. Vi vil savne ham.»

Dette skriver Kvales managing partner, Marius L. Andresen, i en melding på Kvales nettsider, samt på Kvales LinkedIn-profil.

Flere ras i Hemsedal

Det var på ettermiddagen på nyttårsaften at Norum ble meldt savnet, etter at han ikke kom tilbake fra en skitur. Tidligere på dagen hadde det gått et skred i området ved Solheisen, der en person ble hentet ut av luftambulanse.

Senere viste det seg at det også hadde gått et skred i området ved Totten, der Norum ble funnet klokken to på natten i rasområdet, etter en større leteaksjon der både politi, luftambulanse, redningshelikopter, Røde Kors og Norske Redningshunder deltok.

Mye brukt foredragsholder

Trygve Norum kom til Kvale som partner i 2013, og var tidligere partner i Haavind. Han har også vært partner i Lowzow & Co, og arbeidet som juridisk rådgiver i Coca-Cola Nordic and Northern Eurasia Division.

Norum er medforfatter av flere bøker innen selskapsrett og var en mye brukt foredragsholder om selskapsrettslige, transaksjonsrettslige og konkurranserettslige temaer.

Norum etterlater seg kone og tre voksne barn.

Powered by Labrador CMS