Lars Christian K. Skjelvan tok nylig fatt på nye oppgaver i Ræder.
Lars Christian K. Skjelvan tok nylig fatt på nye oppgaver i Ræder.

Fra Skanska til partner i Ræder

Entreprise- og eiendomsekspert Lars Christian K. Skjelvan er tilbake i advokatbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Advokatfirmaet Ræder opplyser at de nylig hadde gleden av å ønske Lars Christian K. Skjelvan velkommen som ny partner i firmaet.

Skjelvan styrker Ræders eiendomsavdeling og selskapets posisjon innen entrepriserett.

Den nye partneren kommer fra stillingen som konsernadvokat i Skanska, og vil bistå Ræders oppdragsgivere og klienter med ekspertise innen næringseiendom, entrepriserett og tvisteløsning.

Skjelvan ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2007, og har spesialkompetanse innen bygg og anleggsbransjen.

Han har jobbet internasjonalt og har omfattende erfaring med forhandlinger, eiendomsutvikling, compliance, krisehåndtering og usikkerhetsstyring.

Skjelvan har prosedert flere rettssaker innenfor fagområdet, og har lang erfaring med tvisteløsning i og utenfor domstolene.

- Ettertraktet kompetanse

Eva Hagen som leder avdelingen sier i en melding at det er en glede å ønske Lars Christian velkommen til Ræder.

- Hans brede erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og håndtering av tvistesaker er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi er glad for å få han som en av partnerne i vår eiendomsavdeling, legger Hagen til.

Før Skjelvan startet i Skanska var han advokat i advokatfirmaene Haavind og BAHR. Han har også vært dommerfullmektig i Follo tingrett.

– Jeg ser frem til å begynne i Ræder. De har over tid bygget opp en solid kompetanse på eiendom og entreprise. Jeg tror likevel jeg kan tilføre selskapet og deres klienter nye perspektiver. Jeg gleder meg også til å samarbeide med Ræders klienter, og bistå disse med min erfaring som rådgiver, utvikler og utbygger, poengterer Skjelvan.

Erfaring fra Sp

Ræder opplyser at Skjelvan også er en erfaren foredragsholder, og jevnlig holder foredrag innenfor bygge- og entrepriserett.

– Hans kombinasjon av erfaring med juridisk rådgivning og tvisteløsning for et bredt spekter av virksomheter og innenfor et mangfold av problemstillinger, kombinert med hans erfaring som konsernadvokat for et internasjonalt entreprenørkonsern, gjør vi er glad for å ha Lars Christian som en del av teamet i Bjørvika, sier Hagen.

Skjelvan er for øvrig aktiv i Senterpartiet, og i 2007 jobbet han som politisk rådgiver for partiets stortingsgruppe.

Powered by Labrador CMS