Rolf Saastad har vært ansatt i Deloitte siden 1996. Nå får han ny jobb i selskapet. Foto: Pressefoto

Bytter advokat-sjef for første gang på 20 år

Deloitte advokatfirma har ansatt Rolf Saastad som ny leder for advokatvirksomheten.

– I tillegg til de dyktige menneskene og de sterke kommersielle resultatene vi har skapt er jeg opptatt av å videreutvikle Deloitte Advokatfirma til å bli det ledende firma innen skatt/avgift og et anerkjent firma innen øvrige rettsområder.  Vi har vekstambisjoner videre, sier Saastad i en melding.

Tore Paulshus forlater dermed sjefsstolen i Deloitte etter 20 år, men vil likevel fortsette som partner i selskapet.

– Tore har over de siste 20 år bygget opp firmaet fra ingenting til der vi er i dag. Vi skylder han en stor takk og det er godt å ha han med videre, uttaler selskapets managing partner  Aase Aamdal Lundgaard i Deloitte.

Rolf Saastad har arbeidet i Deloitte siden 1996 og har vært partner siden 2000. Han kommer fra stillingen som leder av Business Tax og har bygget opp Deloittes sterke posisjon innenfor nasjonal og internasjonal selskapsbeskatning.

Saastad har bred erfaring fra noen av Norges største selskaper, og har bistått dem i norske og internasjonale forhold i tilknytning til transaksjoner, fusjoner, oppkjøp, omorganiseringer og lignende strukturendringer.

Deloitte er selskapet bak en mye omtalt Telenor-rapport som ble lagt frem denne våren.

Deloitte advokatfirma

* Deloitte Advokatfirma er ett av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer, med over 200 medarbeidere, derav 36 partnere.

* Selskapet har sin spisskompetanse innen transaksjoner, skatt og avgift samt forretningsjus.

* Internasjonalt er selskapet tilknyttet Deloitte Global Tax & Legal Network, et av verdens største nettverk av advokatfirmaer.

* Deloitte Norge er representert ved 20 kontorer og har totalt 1300 ansatte i Norge, fordelt på fem forretningsområder.

Powered by Labrador CMS