Frank Aase ser frem til å bli en del av det internasjonale samarbeidet med Andersen Global.
Frank Aase ser frem til å bli en del av det internasjonale samarbeidet med Andersen Global.

Internasjonal advokatgigant inngår samarbeid med Brækhus

- Andersen Global passer vår profil, og utfyller vår eksisterende portefølje, sier managing partner Frank Aase.

Publisert Sist oppdatert

- Vi ser vi fram til å fortsette utviklingen av langvarige relasjoner som skaper merverdi for klientene våre. Et samarbeid med Andersen Global passer godt inn i vår internasjonale strategi og kompletterer våre eksisterende internasjonale relasjoner innen advokattjenester og skattetjenester på en svært god måte, sier managing partner Frank Aase i Brækhus i en melding.

Kjenner kulturen

Andersen Global er en sammenslutning av separate, uavhengige medlemsfirmaer, som består av mer enn 7000 fagpersoner over hele verden, med over 1000 globale partnere.

Nils Eriksen er partner i Brækhus.
Nils Eriksen er partner i Brækhus.

I Brækhus vil skattepartner Nils Eriksen, som selv har bakgrunn fra Andersen Global-systemet, stå ansvarlig for samarbeidet.

Han har blant annet jobbet flere år i Amsterdam og Paris.

- Jeg har selv kjennskap til kulturen i organisasjonen, og har stor tro på at dette skal bli bra. Vi ser frem til å styrke oss på det forretningsjuridiske området, deriblant skatte og avgifts-siden, og å bli kjent med og hjelpe flere internasjonale klienter på med deres juridiske utfordringer i Norge og utlandet. Det er en kjensgjerning at et så stort internasjonalt miljø vil gjøre oss bedre rustet, sier Eriksen til Advokatbladet.

- Viktig vekstmarked

Også i Global Andersen gleder de seg til å komme inn på det norske markedet.

- Norge er et svært viktig marked i vår vekststrategi, og vår kontakt med Nils Eriksen og Frank Aase, og deres team kompletterer vårt eksisterende satsning i regionen, sier adm. direktør Mark Vorsatz i Andersen Global i en melding.

Andersen Global er til stede på over 277 steder over hele verden. I byer som Berlin, Hamburg, London, og en rekke flere - har firmaet egne avdelingskontorer, mens de i byer som Stockholm og Amsterdam samarbeider med andre eksterne firmaer.

I Sverige er eksempelvis skatterettsfirmaet Unum tax selskapets samarbeidspartner.

Powered by Labrador CMS