F.v.: Bjørn Sørgård, Bjørn Immonen, Sarah-Ann Kvam, Morten Jakhelln, Arve Pedersen og Johnny Johansen.

Haavind etablerer seg i Bodø

- Vi skal ha et fullt operativt kontor i Bodø, med støtte fra Oslo der det er nødvendig, sier managing partner Preben Brecke, som rekrutterer to nye partnere til satsningen.

Publisert

I august åpner Haavind dørene til sitt nye kontor i Nordland. Firmaet opplyser i en pressemelding at de allerede er i gang med å rekruttere ansatte til det nyetablerte teamet som skal holde til i Jakhelln-gården i sentrum av Bodø.

- Vi ser Nordland som en spennende region i sterk vekst, med høy grad av innovasjon, og som i stadig større grad bidrar til verdiskapingen i Norge, sier managing partner Preben Brecke.

Foruten Haavinds tilstedeværelse på Svalbard, er dette firmaets første etablering utenfor Oslo.

Det fremgår av pressemeldingen at Haavind allerede har viktige kunder i nordlandsregionen, og da særlig innenfor fiskeri og havbruk, fornybar energi, eiendom og entreprise.

- For oss er det viktig med nærhet til kundene, og det vil vi nå i enda større grad sikre gjennom et eget kontor i Bodø, sier Brecke.

MP i Haavind, Preben Brecke.

To nye partnere til Bodø

Til å lede sitt nye team i nord, har firmaet hentet to nye partnere.

En av dem heter Bjørn Immonen, og har siden 2012 vært advokat og partner i Nord Advokatfirma som ligger i Mo i Rana. 

Navnet på den andre partneren er foreløpig ikke kjent. 

Immonen har særlig kompetanse innenfor fast eiendom, entreprise og kontraktsrett, opplyses det.

Selv om Haavind skal ha et fullt operativt kontor i Bodø, vil de også kunne lene seg på støtten fra Oslo-kontoret dersom det skulle være nødvendig.

- Vi er opptatt av at kontoret blir en del av den Haavind-kulturen som vi er stolte av, og blir fullt integrert i det faglige fellesskapet vi har i firmaet og i de ulike bransjesatsningene våre, sier Brecke.

- Dette er en spennende etablering for oss, som vi har stor tro på, understreker han.

Powered by Labrador CMS