William Peter Nordan, Mari Benkow og Aleksander Nielsen gleder seg over opprykket i Berngaard.
William Peter Nordan, Mari Benkow og Aleksander Nielsen gleder seg over opprykket i Berngaard.

Dette advokatfirmaet har tatt opp ni nye partnere i høst

- Å drive frem egne talenter er noe av det viktigste vi gjør. Ved å løfte frem og opp våre beste, unge nøkkelmedarbeidere, viser vi dette i praksis, sier managing partner Inger Roll-Matthiesen i Berngaard.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i høst fikk Berngaard fem nye partnere og to senioradvokater fra Sverdrup.

Også miljø- og avfallsrettsekspert Einar Bratteng som tar landets første doktorgrad i avfallsrett og sirkulærøkonomi ved Universitetet i Oslo, ble Berngaard-partner.

Nå har tre av firmaets senioradvokater fått opprykk til partner. Mari Benkow, Aleksander Nielsen, og William Peter Nordan er alle nye Berngaard-partnere.

Totalt har dermed partnerskapet økt med ni nye advokater i løpet av kort tid.

Løfter frem talenter

Mari Benkow har bred erfaring med offentlige anskaffelser, teknologirett og generell kontraktsrett, mens Aleksander Nielsen er en sentral del av Berngaards entrepriseteam. William Peter Nordan jobber primært med firmaets næringseiendomskunder.

– Berngaard skal være en attraktiv arbeidsplass for dyktige advokater, samtidig som vi har satt oss ambisiøse mål om å være faglig sterke rådgivere for våre kunder, både eksisterende og stadig flere nye. Å drive frem egne talenter er noe av det viktigste vi gjør. Ved å løfte frem og opp våre beste, unge nøkkelmedarbeidere, viser vi dette i praksis, sier managing partner Inger Roll-Matthiesen.

Kunder gikk konkurs

- Både disse utnevnelsene, og rekrutteringene i august, er en del av en klar strategi om å være en tydelig aktør i det norske advokatmarkedet. Og det kommer til å skje mer.

Hun erkjenner at firmaet har opplevd deler av korona-tiden som utfordrende.

- Flere av våre største kunder gikk eksempelvis konkurs. Og i 2020 hadde vi ikke en stor transaksjonsportefølje. Med et så sterkt lag,- og mere spennende på gang - er vi er sikre på at 2022 vil bli et skikkelig bra år, sier Roll-Matthiesen.

Powered by Labrador CMS