- Bergen-kontoret vårt utvider med Lene Hennø som Specialist Counsel, skriver Haavind i en melding.

- Rosinen i pølsa er etableringen av Haavind i Bergen

- Vi har rekruttert flere dyktige advokater med base i Bergen, sier MP i Haavind, Preben Brecke. Tidligere i mai hentet de Lene Kristin Hennø fra Schjødt.

Publisert

Etter nærmere tre år som advokat i landets største advokatfirma, har Lene Kristin Hennø bestemt seg for å dra videre til Haavind. Hun skal jobbe som specialist counsel i sistnevnte. 

- Overgangen til Haavind handler om å få muligheten til å fokusere på fiskeri- og havbruksnæringen, som jeg har et stort engasjement for, sier hun. 

Oppkjøpsfinansiering og kapitalfinansiering innenfor sjømat, fiskeri, shipping, olje, gass og havvind, er det hun tidligere har jobbet mest med Med bakgrunn fra offentlig sektor, bank- og finanssektoren, samt sjømatindustrien, skal hun styrke Haavinds avdeling for fiskeri og havbruk.

Haavind etablerer seg i Bergen

Hennø tok jussutdanningen i England, ved Nottingham Law School. Tidligere arbeidsgivere er blant annet Konkurransetilsynet,  Simonsen Vogt Wiig, Wikborg Rein og DNB.

De siste tre årene jobbet Hennø jobbet fra Schjødts Bergen-kontor. Jobbskiftet betyr likevel ikke at hun flytter fra Vestlandet.

- Rosinen i pølsa er etableringen av Haavind i Bergen sammen med et veldig hyggelig og dyktig team, sier hun.

- Vi har rekruttert flere dyktige 

Haavind har ikke noe Bergen-kontor på papiret, men firmaet fortsetter å rekruttere havbruks-eksperter med byen som base.

I mai i fjor stiftet den tidligere Schjødt- og Kluge-partneren, Torbjørn Gjelsvik, partnerskap i firmaet. Han har siden stått i front for Haavinds satsning innen havbruk fra Bergen. 

- Vi har rekruttert flere dyktige advokater med base i Bergen. I fjor kom Gjelsvik inn i havbruksteamet vårt, og vi har nå rekruttert Hennø. Haavind har en ledende posisjon innenfor sjømat- og havbruksnæringen, og det er mange viktige kunder og aktører som holder til på Vestlandet, sier managing partner, Preben Brecke.

Han forteller at Haavind er opptatt av av nærhet til kundene og markedet.

- Og det får vi med de siste tilskuddene, samt eventuelle ytterligere rekrutteringer i Bergensområdet, sier han.

Preben Brecke, managing partner i Haavind.

Ser etter flere

- Firmaet ønsker å styrke satsning på fiskeri og havbruk i området ytterligere, og ser etter flere kollegaer i Bergen, forteller Brecke.

Det åpnes likevel ingen egen filial på Vestlandet, foreløpig. 

- Men både Torbjørn og Lene, og eventuelt andre med tilknytning til Vestlandet, vil naturlig nok ha en kontorplass når de jobber fra Bergen, sier han.

Hennø selv SSer klar til å pendle. 

- Vi i Bergen vil titt og ofte arbeide også fra Oslo, for å sikre at teamet fungerer sømløst. Og så satser vi på å få en god del besøk i Bergen fra våre Oslo-kollegaer, sier hun. 

Powered by Labrador CMS