Advokatforeningen benytter Arbeidslivsdagene ved de juridiske fakultetene til å markedsføre sitt nye studenttilbud. Her fra fjorårets messedag i Oslo. Foto: Henrik Skjevestad

Strømmer til Advokatforeningen: 120 nye studentmedlemmer

Nylig åpnet Advokatforeningen for at studenter kunne melde seg inn i foreningen. Denne uken ble studentmedlemskap markedsført under Arbeidslivsdagen i Tromsø, noe som umiddelbart fikk effekt.

Den 1. juni 2017 vedtok representantskapet endringer i Advokatforeningens vedtekter som åpnet for en ny medlemsgruppe i foreningen; studentene. I forbindelse med Arbeidslivsdagen (ALD) ved Det Juridiske fakultetet i Tromsø, som ble arrangert onsdag denne uken, begynte Advokatforeningen å markedsføre studentmedlemskap i foreningen for fullt.

- Gledelig

Og tiltaket fikk umiddelbart effekt: Et førtitalls nye studentmedlemmer fra Det juridiske fakultetet ved Universitetet i Tromsø er registrert som en følge av arrangementet. Disse kommer i tillegg til medlemmene som allerede har registrert seg etter at Advokatforeningen sent i fjor høst åpnet opp en teknisk løsning for studentmedlemskap.

- Det er gledelig å se at vi allerede pr. idag er oppe i totalt 120 nye studentmedlemmer, opplyser kommunikasjonsrådgiver Trude Hafslund i Advokatforeningen.

Hafslund tillegger at et studentmedlemskap i Advokatforeningen gir tilgang til ulike foreningsaktiviteter som vil kunne styrke studentenes nettverk, og gi økt forståelse for advokatbransjen, slik at man kan ta reflekterte og gode karrièrevalg.

Les mer om studentmedlemskap på Advokatforeningens hjemmesider.

Fullmektiger subsidieres

Etter planen skal studentmedlemskap i Advokatforeningen markedsføres med stand både under Arbeidslivsdagene i Bergen den 5. februar og et tilsvarende arrangement i Oslo den 15. februar.

- Vi ser frem til å møte studentene under disse arrangementene også, påpeker Hafslund.

Studentmedlemskap i Advokatforeningen er kostnadsfritt, og også advokatfullmektiger får gratis medlemskap i foreningen sitt første kalenderår. De betaler deretter en subsidiert medlemskontingent på 1330 kroner + kretskontingent.

Powered by Labrador CMS