ADVOKATJOBB:

Ønsker du å jobbe som advokatfullmektig / advokat med fokus på eiendom eller plan- og bygningsrett?

Søknadsfrist: Snarest

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.


Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig / advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vår eiendomsavdeling opplever en økende oppdragsmengde, og vi søker nå advokatfullmektiger og advokater, herunder deg med kompetanse eller ambisjoner innen eiendom eller plan- og bygningsrett.

Vår eiendomsavdeling jobber innenfor alle rettsområder innen fast eiendom. Vi har et av landets mest erfarne og spesialiserte fagmiljøer, og ser nå etter noen som ønsker å være med på å videreutvikle dette viktige satsningsområdet i DLA Piper.

Vi ser spesielt etter deg som har erfaring innen eiendom og/eller plan og bygningsrett, gjerne med noen års relevant erfaring fra offentlig forvaltning eller fra advokatvirksomhet, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Du vil bistå private eiendomsutviklere, men også offentlige aktører, med juridiske og strategiske råd i spennende utviklingsprosjekter. Eiendomsavdelingen jobber med transaksjoner, leiekontrakter, bolig- og næringsutvikling og andre eiendomsrelaterte spørsmål. Vi bistår store og anerkjente eiendomsaktører, både norske og internasjonale. DLA Piper har et av Norges største og ledende fagmiljøer innenfor næringseiendom med et team på snart 20 advokater.

Helst har du en genuin interesse for eiendom og/eller plan og bygningsrett, men uansett faglig nysgjerrig og lyst til å være en del av et nasjonalt, nordisk og internasjonalt team. Firmaets globale forankring bidrar til at våre advokater har bred erfaring med internasjonale prosjekter, ofte i samarbeid med våre utenlandske kollegaer. Dette gir oss en tilleggsdimensjon i rådgivningen og er en fordel for våre norske klienter.

Vi tilbyr:

  • Et internasjonalt, fremoverlent og hyggelig arbeidsmiljø
  • Et faglig felleskap med dyktige kolleger som vil utfordre deg og sørge for både profesjonell og personlig utvikling
  • Et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø som engasjerer seg og bryr seg om både kollegaer og samfunnet rundt seg
  • Ansvar og selvstendige oppgaver fra første dag
  • Gode karriereutviklingsmuligheter og unike programmer både lokalt og internasjonalt

Hos DLA Piper har den enkelte ansatte innflytelse og det er rom for å være seg selv. Vi vet at mangfold ikke bare gjør oss sterkere, men også mer innovative og kreative, og gjør oss i stand til å hjelpe klientene våre på en bedre måte. Arbeidsmiljøet og kulturen vår er inkluderende, og vi ønsker størst mulig mangfold.

Kontaktpersoner:

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Partner og leder av eiendomsavdelingen: Thomas Håkonsen på e-post thomas.hakonsen@dlapiper.com

Partner Tone Gjertsen: tone.gjertsen@dlapiper.com

Head of HR, Christine Lykka på e-post christine.lykka@dlapiper.com.

Søknadsfrist snarest.
Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.

Powered by Labrador CMS