Erlend Wessel Carlsen var til stede for å overvære 20-årsjubileet til Finansavisens advokat-kåring.
Erlend Wessel Carlsen var til stede for å overvære 20-årsjubileet til Finansavisens advokat-kåring.

Erlend Wessel Carlsen om Finansavisens advokatundersøkelse: - Overraskende med 7 nye vinnere

Advokatbladet-kommentator Erlend Wessel Carlsen trekker frem Elden-partner Anders Brosveets og CLP-partner Kjetil Vågens kategori-seiere som spesielt oppløftende for advokatbransjen.

Published

Carlsen var redaksjonssjef for Finansavisen Jus-bilaget mellom 2008 og 2016, og kommenterer jevnlig jus-bransjen i en egen spalte i Advokatbladet.

- Vanligvis har det pleid å være én eller to nye vinnere, så at det i år er hele syv nye vinnere er bra for både Advokatundersøkelsen og advokatbransjen. At Anders Brosveet vant i økonomiske straffesaker synes jeg var gøy, og at Kjetil Vågen vant, fra et mindre selskap som CLP, var også kult. Og vi kommer ikke utenom å nevne at Leif Petter Madsen omsider gikk forbi Knut Ro, som dermed stoppet på 19 seiere. Dermed er det bare én advokat igjen som har vunnet alle årene, Christian Fredrik Michelet, fra Michelet & Co, sier Carlsen til Advokatbladet.no.

Se kommentator Erlend Wessel Carlsens reaksjoner på Finansavisens advokatundersøkelse og hvilke andre vinnere han trekker frem i videointervjuet under:

https://vimeo.com/256036803

Les også:

Topper Finansavisen-kåring: Utrolig hyggelig å bli stemt frem av konkurrentene

Westerdals-søksmål ble årets sak, men kunne fort gått en annen vei