Advokat Brynjar Østgård pendler selv mellom Oslo og Tromsø, og utvider firmaet med kontor i Harstad.

Åpner kontor i Harstad

Publisert

Advokatfirmaet Østgård omtaler seg som et nord-norsk advokatkontor med distriktskontor i hovedstaden. Nå utvider de i Harstad, og er lykkelige med å være mellomstore.

Mange advokatfirmaer sliter, og de store blir større for å møte de tøffere tidene. Nylig fusjonerte firmaene Føyen og Torkildsen, og ble med det ett av de tyve største advokatkontorene. I nord går advokatfirmaet Østgård mot strømmen, og er lykkelige som mellomstore.

– Vi tror det fortsatt er plass for de små og mellomstore firmaer.  Vi har en liten og effektiv organisasjon, vi er har en veldig direkte kontakt mot klientene, og vi er kosteffektive med små overheadkostnader. En organisasjon som er tilpasset oppdrag av middels størrelse, gjør at det ikke er nødvendig for klientene å betale for bistand fra store firmaer som er tilpasset større og mer ressurskrevende oppdrag, sier Brynjar Østgård.

– Hvorfor kontor i Harstad?

– Vi fikk tak i en flink fyr i Harstad, som ikke ville flytte til Tromsø. Siden vi har en del kunder i regionen, åpnet vi like godt et kontor i Harstad, - i første omgang med én advokat.

Advokatfirmaet Østgård har en nokså bred forretningsjuridisk portefølje, med bl.a. eiendom, havnesaker og fiskeri. I Tromsø sitter det fem advokater, i Oslo to og nå én i Harstad.

– Du kan si vi har hovedkontor i distriktet og distriktskontor i hovedstaden, ler Østgård.

Advokat Brynjar Østgård pendler selv mellom Oslo og Tromsø, og utvider firmaet med kontor i Harstad.
Powered by Labrador CMS